Cap Limpede

Spiritualitate

Rugaciunile care te ajuta la locul de munca!

Nu incepeti niciodata lucrul, nu plecati niciodata la serviciu fara sa va inchinati la icoana Mantuitorului si sa spuneti cu credinta in suflet si multa incredere doua rugaciuni: la inceperea lucrului si la finalul acestuia.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Rugaciunea la inceperea lucrului…

„Fara mine nu poti face nimic”

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, care ai spus prin gura profetului David: „Omul merge la munca si trudeste pana se insereaza”. Prin gura binecuvantatului apostol Pavel ai spus: „Cel ce nu munceste, sa nu manance„. si cu gura Ta prea curata ai spus: „Fara mine nu poti face nimic”.

Am ascultat cuvintele Tale sfinte, cu tot sufletul si inima mea, Doamne, si ma indrept spre bunatatea Ta cu smerenie. Ai mila de mine si ajuta-ma pe mine, un pacatos, ca sa termin lucrarea pe care acum o incep in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!

Dumnezeule, spre ajutorul meu ia aminte! Doamne, sa-mi ajuti mie grabeste-Te! Sa se rusineze si sa se infrunte cei ce cauta sufletul meu. Sa se intoarca inapoi si sa se rusineze cei ce-mi voiesc mie rele. intoarca-se indata rusinati cei ce-mi graiesc mie: „Bine, bine!” Sa se bucure si sa se veseleasca de Tine toti cei ce Te cauta pe Tine, Dumnezeule, si sa zica pururea cei ce iubesc mantuirea Ta: „Slavit sa fie Domnul!”. Iar eu sarac sunt si sarman, Dumnezeule, ajuta-ma! Ajutorul meu si Izbavitorul meu esti Tu, Doamne, nu zabovi!”.

Rugaciune dupa sfarsitul lucrului
„Doamne Iisuse Hristoase, Cel ce esti plinirea tuturor bunatatilor, tie iti multumesc pentru ajutorul si sporul ce mi-ai dat la lucrul meu acesta, pe care cu Harul Tau l-am facut astazi. si acum ma rog tie, Doamne, fa ca lucrarea mea sa-mi fie de folos. Umple de bucurie si de veselie sufletul meu si ma mantuieste, ca un mult Milostiv si de oameni Iubitor. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau.

Te slavesc, Te laud si te cant ca pe un Domn, Stapan si Facator de bine. si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in Dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele, totdeauna multumire sa-ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”.

Sursa: Secretele

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103233").on("click", function(){ $(".com-click-id-103233").show(); $(".disqus-thread-103233").show(); $(".com-but-103233").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});