Rugaciune catre Sfanta Parascheva! Aduce noroc si liniste in viata – Cap Limpede

Rugaciune catre Sfanta Parascheva! Aduce noroc si liniste in viata

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O rugaciune pentru Sfanta Cuvioasa Parascheva, spusa de enoriasi in ziua praznuirii acesteia, se spune ca ne ajuta in viata.

”Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim prea­sfant numele Tau in veci. Amin.”

Loading...

Acestea sunt cuvintele pe care trebuie sa le rostesti cu sinceritate si smerenie in fata icoanei Sfintei Parascheva.

Rugaciune catre Sfanta Parascheva! Aduce noroc si liniste in viata was last modified: octombrie 14th, 2015 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close