Acasă Utile Jobs Romtelecom face angajari in toata tara! Vezi posturile vacante

Romtelecom face angajari in toata tara! Vezi posturile vacante

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Romtelecom face angajari in toata tara. Vezi mai jos lista posturilor vacante la Romtelecom, in aceasta perioada si ce vor angajatorii de la candidatii interesati de o cariera in cadrul companiei.

Post vacant la Romtelecom: reprezentant de vanzari compartiment DSF la Deva.

Criterii de eligibilitate: te califici pentru acest post daca ai absolvit cel putin studii medii, ai minimum doi ani experienta in vanzari, vorbesti limba engleza, stii sa operezi un PC si ai permis de conducere categoria B. Pana pe 8 februarie poti trimite candidatura pentru acest post, potrivit anuntului de recrutare pe care-l poti consulta aici.

Post disponibil la Romtelecom: reprezentant de vanzari compartiment DSF la Galati.

Criterii de selectie pentru acest post: esti eligibil pentru acest post daca ai absolvit studii superioare, ai cel putin patru ani experienta in vanzari, ai permis de conducere categoria B, vorbesti limba engleza si stii sa operezi un PC. Pana pe 14 februarie poti trimite candidatura la acest post.

Post vacant la Romtelecom: reprezentant servicii tehnice clienti la Bucuresti.

Criterii de eligibilitate pentru pozitia antementionata: ai absolvit cel putin studii medii tehnice, ai minimum trei ani experienta in telecomunicatii, preferabil in zona instalarii si intretinerii echipamentelor instalate la sediul clientului si cunostinte de operare PC. 20 ianuarie este termenul-limita de primire a candidaturilor pentru acest post.

Post disponibil la Romtelecom: reprezentant vanzari senior – segment key account guvernamental in Capitala.

Criterii de selectie pentru acest post: ai absolvit unul din urmatoarele domenii: electronica, telecomunicatii, cibernetica, automatica, calculatoare, electrotehnica, economic, financiar, ai cel putin doi ani experienta in domeniul comercial-vanzari sau ai peste trei ani experienta in IT/telecom, ai cunostinte de limba engleza, ai permis de conducere categoria B si stii sa operezi un PC. Pana pe 10 februarie poti trimite candidatura pentru acest post.

Post vacant la Romtelecom: reprezentant de vanzari pe zona de Vest. Candidatul selectat pentru acest post va performa la Timisoara.

Criterii de eligibilitate pentru aceasta pozitie: ai absolvit cel putin studii medii, ai minimum doi ani experienta in vanzari, cunosti industria telecom, ai permis de conducere categoria B si vorbesti limba engleza.

Post disponibil la Romtelecom: analist de afaceri in Bucuresti.

Daca ai absolvit una din urmatoarele specializari: marketing, statistica, cibernetica, sociologie, daca ai minimum doi ani experienta relevanta in cercetare de piata, stii sa operezi cu Office si cu pachete de analiza statistica (SPSS, SAS), ai experienta in toate etapele cercetarii de piata (de la designul cercetarii, la raportare) si vorbesti fluent limba engleza, atunci ai sanse mari sa fii recrutat pentru acest post. Pana pe 24 ianuarie poti trimite candidatura la acest post.

Post vacant la Romtelecom: specialist solutii tehnice la departamentul prevanzare la Craiova.

Criterii de selectie pentru acest post: ai absolvit una din urmatoarele specializari: electronica, telecomunicatii, cibernetica, automatica, calculatoare, ai expertiza in networking, PBX, solutii securitate, software, hardware, ai experienta in suport tehnic clienti si ai cunostinte bune de limba engleza.

Post disponibil la Romtelecom: agent imobiliar la compartimentul Tranzactii in Bucuresti.

Criterii de eligibilitate pentru aceasta pozitie: ai absolvit studii superioare, ai cel putin trei ani experienta in domeniul imobiliar, ai permis de conducere categoria B si vorbesti fluent limba engleza. Gasiti aici lista completa a exigentelor impuse de angajator pentru postul antementionat.

Post vacant la Romtelecom: specialist solutii tehnice la compartimentul Suport Consultanta Vanzari – Clienti Mari, tot in Bucuresti.

Criterii de selectie pentru acest post: ai absolvit electronica, telecomunicatii, cibernetica, automatica sau calculatoare, ai cel putin doi ani experienta de suport tehnic in activitati de pre-vanzare pentru retelistica, ai cel putin doi ani experienta in designul de solutii ICT, vorbesti fluent limba engleza si ai permis de conducere categoria B. Pana pe 11 februarie poti trimite candidatura la acest post.

Post vacant la Romtelecom: analist programator – dezvoltare OSS. Postul e in Bucuresti.

Criterii de selectie pentru acest post: ai absolvit studii superioare, ai cel putin un an experienta intr-un domeniu relevant pentru aceasta pozitie, intelegi protocoalele relevante pentru managementul de retea SNMP, TCP/IP, UDP, WEBM, QoS, MPLS, ai cunoștințe procese ITIL si ai abilitați de programare SQL. Pana pe 14 februarie poti trimite candidatura pentru acest post.

Post disponibil la Romtelecom in Bucuresti: analist programator la Sisteme Operationale Suport.

Criterii de eligibilitate pentru acest post: ai absolvit studii superioare, ai experienta intr-o platforma UNIX / Linux (HP-UX sau Sun Solaris), ai experienta in dezvoltarea de aplicatii web, folosind cele mai noi tehnologii Java (servlets, JSP, Web Services), intelegi protocoalele relevante pentru managementul SNMP al retelelor, TCP / IP, UDP, WEBM, QoS, MPLS, ai experienta de programare / scripting in Perl, Shell, Java (J2SE/J2EE), MS. NET.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai special RESTAURANT din China! Mancarea este facuta si servita de roboti! VIDEO
Articolul următorRomanii sarbatoresc astazi 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu! VIDEO