Acasă Life Monden ROMANII AU TALENT! Femeia de serviciu care l-a uimit pe Mihai Petre!...

ROMANII AU TALENT! Femeia de serviciu care l-a uimit pe Mihai Petre! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1camelia dutaO femeie de serviciu in varsta de 30 de ani, angajata la un service auto, a reusit sa-l lase fara cuvinte pe severul Mihai Petre cu un numar de step impresionant.

Camelia Duta este o femeie simpla, care isi castiga existenta lucrand intr-un service auto unde, pe langa treburile prevazute in fisa postului, mai face si „o sudura plastica”, un polish sau o reparatie de spoiler.

„Mai cade o spaga”, a povestit Camelia, care din putinii bani pe care ii castiga a economisit pentru a-si cumpara pantofi de step.

„Cand m-am apucat de step am facut foamea o saptamana ca sa imi cumpar pantofi de dans. Stepul e un dans magic, e fermecator”, spune Camelia.

Vezi VIDEO aici!

Numarul ei de step, pe melodia „Dancing in the rain”, i-a uluit pur si simplu pe juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, acesta din urma declarandu-se impresionat, cu toate ca dansul nu a fost unul de o tehnica deosebita.

„E impresionant ce ai facut. Nu e dansul meu preferat, nu e atat de bun momentul, dar e foarte important ca ai o pasiune si o urmezi”, i-a spus Mihai Petre concurentei, care a recunoscut ca a invatat sa danseze step singura, uitandu-se la filme cu Fred Astaire.

Sursa: rtv.net