Acasă Life Monden Romanian Music Awards 2013! Vezi lista castigatorilor! VIDEO

Romanian Music Awards 2013! Vezi lista castigatorilor! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nicole Cherry, Andra si Alex Velea se numara printre castigatorii galei Romanian Music Awards 2013, desfasurata sambata seara, la Brasov, eveniment prezentat de Gina Pistol si de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, potrivit agerpres.ro.

Primul premiu al serii a fost acordat lui Alex Velea, la categoria Best on social media. Urmatorul premiu, la categoria Best Dance, a fost castigat de CRBL Ft. Adda pentru piesa „Petre”.

Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu au acordat Premiul Radio 21 lui Nicole Cherry, artista de doar 14 ani descoperita de Radio 21.

Trupa Deepcentral a fost desemnata castigatoare la categoria Best Album, iar premiul pentru cea mai buna voce masculina / Best Male a fost adjudecat de Alex Velea.

Premiul special /Teen Icon Award, acordat de Mircea Zara si Corina, le-a revenit tinerilor de LaLa Band, iar premiul la categoria Best New Act a fost castigat de Nicole Cherry„Memories”.

Cea mai buna artista /Best Female a fost desemnata Andra, iar premiul Lifetime, incununarea unei cariere de succes, a fost acordat rockerilor de la Cargo.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, impreuna cu Nicole Cherry a decernat premiul pentru cel mai bun cantec /Best Song, care a revenit lui Cabron Ft. What’s Up & Iony – „Iarna pe val”.

Andreea Banica Ft. What’s Up – „In lipsa ta” a primit premiul pentru cel mai bun cantec pop / Best Pop, iar trupa Vunk cu „Doi somnambuli” a castigat premiul pentru ce mai buna piesa rock/ Best Rock.

Premiul pentru cea mai buna piesa hip hop in 2013 /Best Hip Hop, acordat de Anda Adam si What’s up, i-a revenit lui Puya Ft. Doddy, Posset, Mahia & Alex Velea – „Maidanez”, premiul Border Breaker le-a fost acordat celor de la Fly Project, iar baietii de la Alb Negru au acordat premiul pentru cel mai bun videoclip / Best VideoAndreei Banica ft. What’s up – „In lipsa ta”.

George Zafiu de la Europa FM si trupa Deepcentral au acordat premiul pentru cea mai buna piesa live in 2013 /Best Live trupei Vama. Voltaj a castigat premiul pentru cea mai buna trupa/ Best Group, iar Dj Rynno a fost desemnat cel mai bun DJ al anului / Best DJ.

La Romanian Music Awards si publicul a acordat un premiu / People’s Choice Award, acesta revenind Corinei, iar piesa „K la meteo” interpretata de Andra si What’s Up a fost desemnata drept cea mai difuzata melodie in acest an.

Giulia si-a prezentat la premiile muzicale de la Brasov cea mai noua piesa – „My life”, iar Gina Pistol a cantat impreuna cu trupa Vunk piesa „Pleaca”. Sisu si Alex Velea au cantat cel mai nou cantec al lor – „Spre stele”, Anda Adam si-a lansat cel mai nou single – „Daca ar fi”, iar CRBL a lansat piesa „Usor, usor”. Trupa Activ si-a anuntat relansarea.

Pe scena de la Brasov au mai evoluat in show-ul care a tinut mai bine de cinci ore, pe o vreme foarte rece, Alb Negru Ft. Ralflo & Rares, Cargo, Fly Project, Nicole Cherry, Voltaj, Corina, LaLa Band, Guess Who, Maximilian, Grasu XXL, Andreea Banica, Alex Velea, Speak, J Yolo, Sore ft Mihai Ristea, Vama, DJ Andy, Puya, Delia, Deepcentral, Bitza si Shift.

Cea de-a XI-a editie a Romanian Music Awards a fost organizata de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.