14.5 C
București
luni, februarie 24, 2020
Acasă Stirile zilei Romania va fi prima tara zdrobita de Rusia in cel de-al Treilea...

Romania va fi prima tara zdrobita de Rusia in cel de-al Treilea Razboi Mondial!

- Reclama -

Nostradamus vorbeste despre Romania intr-o profetie de-a lui, mai exact ca va fi prima tara zdrobita de Rusia in cazul unui razboi mondial.

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar daca privim profetiile efectuate in trecut de catre celebrul Nostradamus, putem sa cream o imagine interesanta. Cert este faptul ca prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia. Mai mult de atat, prima tara cucerita va fi Romania. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci cand aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populatiei nationale dar si globale,va fi unul major. Iata si catrenul in cauza:„Din Rusia vor navali in masa..

Distrugatorul Antic va ruina acel oras,

- Reclama -
Loading...
<

Violenta distruge “Romanie” va suferi,

Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.”

Daca includem ideea ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi adevarat sa inceapa, atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe lista Rusiei este Romania.

Termenul “Romanie”,care inseamna “Romanii”, este considerat de unii ca ar face referire la Italia insasi, catrenul descriind un atac de proportii asupra Italiei. Altii insa au remarcat faptul ca este specificat in finalul catrenului efectul politic si militar pe care il produce acest atac al Rusiei:“Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.”

Acest vers, de fapt, sugereaza indirect ca romanii se trag dintr-un popor latin si ca pana la urma este vorba despre tara noastra care va fi lovita de violenta fara precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealalta parte, daca un razboi mondial se declanseaza este normal ca prima tara atacata de Rusia sa fie Romania si nu Italia.

Astfel,prima victima va fi Romania, tara aflata de nu mult timp in NATO, tara care gazduieste baza americana si elemente de scut Antiracheta, tara marioneta condusa dupa bunul plac al occidentalilor. Dupa atacarea si distrugerea Romaniei, izbucnirea razboiului la scara planetara nu mai poate fi oprit,in ciuda eforturilor diplomatice a unora.

Sursa: efemeride.ro

- Reclama -
- Reclama -

CELE MAI CITITE

Tratamente naturale pentru ridurile din jurul gurii de la bunicile cochete

Remedii pentru ridurile din jurul gurii. Conturul buzelor este zona fetei pe care apar primele linii de expresie. Prin urmare, este important...

Pilda plina de intelepciune a regelui Solomon despre sensul vietii si implinire

Personajul biblic Solomon, fiul lui David, este recunoscut in istorie ca unul dintre cei mai intelepti oameni. Pilda lui Solomon despre sensul vietii si...

Punctul de pe corp care te poate scapa de atacurile de tahicardie si panica! Dureaza doua minute

Atacurile de tahicardie, de panica si de anxietate pot fi uneori foarte greu de gestionat. Problemele de anxietate cronica si stresul cotidian pot subrezi...

Mihai Sora, mesaj de sustinere pentru Irina Rimes: „Ce suflet schingiuit trebuie sa ai ca sa batjocoresti un copil talentat si inteligent”

Filosoful Mihai Sora ii ia apararea Irinei Remes, tinta a unui val de ironii si atacuri pe retelele de socializare si din...