Cap Limpede

Stirile zilei

Rise Project demonteaza manipularea principalei televiziuni aservite si devoaleaza combinatiile lui Dragnea din Brazilia!

Antena 3 incearca o dezinformare pe tema vilei din Brazilia, construita cu banii transferati din România de un actionar TelDrum si de care au beneficiat de-a lungul anilor Liviu Dragnea si anturajul sau.

1. Antena 3 sustine ca vila denumita de localnici Casa Grande apartine miliardarului sinucigas, Costel Comana.

► Dovezile Antena 3: zero.

► in realitate, “Casa Grande” apartine companiei “M&J Investimentos Turisticos Ltda” in care actionar majoritar, cu 99 la suta, este Mugurel Gheorghias. Acesta a fost actionar al TelDrum SA si a transferat de cel putin sase ori bani din România pentru amenajarea vilei si a terenului de tenis aferent, sustin cei de la Rise pe pagina de Facebook.

Dovezile RISE, documentele oficiale din Brazilia, pot fi consultate aici: http://bit.ly/2oLa8xU

2. Antena 3 spune ca reporterii RISE au luat de pe Internet poza cu Casa Grande. in sprijinul acestei afirmatii, prezentatoarea Antenei spune ca: “in conditiile in care cei de la RISE Project au fost in Brazilia, au intervievat localnici. Aparea insa o singura imagine, o captura de pe internet din satelit. Iata aceasta este fotografia pe care RISE Project sustine ca a facut-o la fata locului in luna februarie… Este vorba insa de un lucru pe care l-am verificat, sunt in fata computerului, este o captura de pe orice site, o puteti accesa ori de pe Google Earth ori de pe Bing map, orice aplicatie care foloseste imaginile din satelit va va da aceasta imagine dintr-un colt al strazii.”

► Probele care sustin spusele Antenei: zero.

Prezentatoarea spune ca dovada este faptul ca se afla dânsa in fata unui computer.

► in realitate, RISE a publicat pe site doua poze cu Casa Grande si alte fotografii din Cumbuco. Toate sunt facute de reporterul RISE care s-a deplasat din Buenos Aires la Cumbuco. Mai multe despre conspiratia si adevarurile din jurul investigatiei puteti citi aici: http://bit.ly/2yjiReY

Fotografia de pe site-ul RISE pe care o aduce in discutie Antena 3 este facuta de reporterul RISE cu un telefon Google Pixel in modul Panorama.

Am adaugat o galerie de fotografii, din alte unghiuri si nu la fel de reusite, facute de RISE in februarie 2017 in Cumbuco.

Afirmatiile Antenei sunt facute in contextul in care avocata lui Liviu Dragnea spune ca a fost inchisa ancheta procurorilor brazilieni pe subiectul investitiilor din Brazilia. Ancheta de peste ocean este insa axata pe brazilianul de care s-a folosit Mugurel Gheorghias in firma sa si nu stim in ce stadiu se afla.

Ancheta desfasurata de DNA este separata de cea a procurorilor din Brazilia.

Ironic este insa faptul ca Dragnea a acuzat in multe rânduri o conspiratie impotriva sa, aducând ca argument si banii cheltuiti pe deplasarea RISE in Brazilia.

Despre calatoriile lui Dragnea in Brazilia cu actionarul TelDrum si cu Costel Comana, puteti citi aici: http://bit.ly/2t9mdBr. Materialul Antena 3 poate fi vizionat aici: https://www.antena3.ro/…/imagini-in-premiera-cu-casa-din-br…

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-100739").on("click", function(){ $(".com-click-id-100739").show(); $(".disqus-thread-100739").show(); $(".com-but-100739").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});