Exit-Poll: Ponta – 38,2%, Iohannis – 32,1%, Udrea, Macovei, Tăriceanu – 6 % -2
Victor Ponta a obtinut 38,2 % din voturi la alegerile prezidentiale, in timp ce Klaus Iohannis are 32,1%, iar Elena Udrea, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu au cate 6 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic si difuzat de Realitatea TV.
Rezultatele exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic si difuzat de Realitatea TV arata ca Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR, a fost votat de 38,2% dintre alegatori, in timp ce principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis, a obtinut 32, 1% din voturi.
Canidatii independenti Monica Macovei si Calin Popescu Tăriceanu au obținut câte 6% din voturi, ca și candidatul PMP Elena Udrea.

 

Exit-poll CSCI: Victor Ponta – 40%, Klaus Iohannis 31%, Calin Popescu Tariceanu – 6%
Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, a obtinut 40% din voturi la alegerile prezidentiale, fiind urmat de Klaus Iohannis, candidatul ACL, cu 31%, si de candidatul independent Calin Popescu Tariceanu, cu 6%, arata exit-poll-ul facut de CSCI si difuzat de Romania TV.
Potrivit sursei citate, candidatul independent Monica Macovei se claseaza pe pozitia a patra, cu 5% din optiunile alegatorilor.
Tot 5% a obtinut si Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale.
Cu cate patru procente sunt creditati Dan Diaconescu, candidatul PPDD, si Kelemen Hunor, candidatul UDMR, conform exit-poll-ului facut de CSCI si difuzat de Romania TV.

 

Exit-Poll IRES: Ponta – 41,5 %, Iohannis – 31,2 % , Tariceanu – 5,3 % – 2
BUCURESTI (MEDIAFAX) – Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a ob?inut 41,5 % din voturi, in timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, are 31,2 % din sufragii, iar candidatul independent Calin Popescu Tariceanu are 5,3 %, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES difuzat de Digi24.
Potrivit rezultatelor difuzate de Digi 24 la ora 21.00, Elena Udrea a castigat 5,1% din voturi, Monica Macovei – 4,5% din voturi, Kelemen Hunor – 3,5% din voturi.
Urmatorii clasati sunt Dan Diaconescu, cu 3,3% din voturi, Corneliu Vadim Tudor – 2,9% din voturi si Teodor Melescanu – 1% din voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.