Acasă Life Revitalizeaza viata amoroasa prin noua practica intima! Vezi despre ce este vorba!

Revitalizeaza viata amoroasa prin noua practica intima! Vezi despre ce este vorba!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vrei o revitalizare a vietii tale intime bazata pe profunzime si pe afectiune? Atunci trebuie sa inerci noua practica intima care se numeste karezza si, desi suna incredibil, nu implica atingerea orgasmului.

„Karezza” vine din cuvantul italian „carezza”, care inseamna „mangaiere” si defineste o forma de a face dragoste „blanda, plina de afectiune, in care orgasmul nu doar ca nu este scopul, ci pe care, la modul ideal, nici un partener nu il atinge”, explica Marnia, una dintre promotorii acestui curent pe site-ul reuniting.info, citat de perfecte.ro. Acest tip de practica intimaa pune, astfel, accentul pe conexiunea emotionala si pe afectiune.

Un barbat in varsta de 51 de ani, care practica karezza cu sotia lui, a declarat pentru ABC News: „Creeaza un sentiment de atasament intr-o relatie, care e foarte greu de descries. E mult mai profund decat relatiile intime conventionale.”

Un psiholog care foloseste aceasta practica intima pentru a revitaliza relatiile pacientilor ei a povestit ca, in pofida stereotipului ca barbatii urmaresc doar atingerea orgasmului, majoritatea dintre clientii ei devotati sunt barbati: „E o experienta radicala pentru ei, dar considera ca intimitatea emotionala depaseste cu mult fiorul pe care il au atunci cand urmaresc doar sa faca dragoste.”, scrie obiectiv-romania.ro.
Desi se pare ca barbatii incep sa aprecieze dragostea fara orgasm, potrivit unui articol din ziarul The New York Times din 2 iulie, numarul femeilor care cumpara lubrefianti, geluri si uleiuri pentru stimulare, precum si jucarii intime sau suplimente naturiste depaseste numarul barbatilor.

Cu toata importanta pe care oamenii, in general, o acorda orgasmului, care sa fie, asadar, atractia exercitata de karezza?

Un barbat in varsta de 56 de ani, care a inceput sa practice karezza inca de acum 14 ani, cand el si sotia lui aveau probleme in dormitor, explica:

„Nici eu si nici sotia mea nu am mai avut un orgasm de 8 ani si relatia noastra n-a fost niciodata mai buna. Ea se simte acum ca un partener egal in timpul relatiilor intime zilnice. Iar relatia noastra e din nou vie, cu partide grozave si sentimente grozave. Placerea atinge un alt nivel. Urmaresti senzatia din corpul tau, nu stimularea.”

karezza

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentCe se intampla cu fata unei femei care se rade de 3 ori pe saptamana? Vezi rezultatul!
Articolul următorGhid pentru a deveni o persoana completa spiritual. Invata cele sapte legi ale Intregului!