Acasă Politic Relu Fenechiu: Trebuie sa ne dam mana pentru rezolvarea proiectelor de care...

Relu Fenechiu: Trebuie sa ne dam mana pentru rezolvarea proiectelor de care Moldova are nevoie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul Relu Fenechiu a declarat ca forta pe care o reprezinta Uniunea Social Liberala in zona Moldovei trebuie pusa la treaba pentru promovarea proiectelor regionale.

“(…) USL ne si avantajeaza din punct de vedere politic, dar ne si dezavantajeaza. Nimic nu ne mai impiedica sa rezolvam problemele. Nu putem spune ca azi in Parlament, unde avem majoritatea, nu putem trece o decizie. Aceasta forta a USL trebuie pusa la treaba. Avem foarte multe proiecte pentru Moldova. Cred ca aceasta forta reprezentata de PNL si PSD in Moldova, cu numerosi reprezentanti in ministere, trebuie sa ne dam mana pentru rezolvarea proiectelor de care Moldova are nevoie”, a spus ministrul Transporturilor, deputatul Relu Fenechiu.

Liberalul iesean a afirmat totodata ca unul dintre aceste proiecte regionale de mare impact in zona Moldovei, si nu numai, este cel al autostrazii Est-Vest, care sa lege Iasiul de Targu Mures. El a mentionat si importanta modernizarii aeroportului Iasi precum si a variantei de Sud a soselei de centura a Iasiului, dar si pentru centrul intermodal.

‘Am nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru cel mai mare proiect, pentru unirea Moldovei de Europa, prin autostrada Iasi-Targu Mures. Avem acest proiect, avem fonduri europene care pot fi accesate in perioada 2014 – 2020,
Via: Circul Politic