Relu Fenechiu s-a prezentat marti la instanta suprema pentru a participa la dezbaterile finale din dosarul „Transformatorul” si a aratat, la intrare, ca nu i s-au admis probe care demontau acuzatiile DNA, motiv pentru care si-a pierdut optimismul, declarand ca „doar Dumnezeu ma mai ajuta acum, tineti pumnii”, le-a mai declarat Relu Fenechiu jurnalistilor la intrarea la ICCJ.

„Nu mai sunt optimist, pentru ca eram optimist daca in acest dosar se admiteau probele. Pentru ca un om sa fie condamnat instanta trebuie sa admita toate probele si in favoarea si in defavoarea lui”, a aratat Fenechiu.

Acesta nu a vrut sa comenteze condamnarile date de ICCJ in ultima perioada si a precizat ca si-ar dori foarte mult sa ajunga la familia sa acasa dupa decizia magistratilor ICCJ.

La termenul din 16 ianuarie, judecatorii instantei supreme au respins cererile apararii lui Relu Fenechiu privind efectuarea unor noi expertize in dosarul „Transformatorul”, insa i-au permis acestuia sa depuna o expertiza extrajudiciara facuta la cererea sa, stabilind ca procesul sa continue, cu pledoariile finale, in 27 ianuarie.

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a amanat pentru marti judecarea dosarului „Transformatorul”, dupa ce avocatii lui Relu si Lucian Fenechiu au aratat ca acestia nu au putut sa se prezinte luni, din cauza vremii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.