Acasă Multimedia Fotogalerie Recordurile Guiness pentru anul 2013!

Recordurile Guiness pentru anul 2013!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai urias hot-dog

O firma din Chicago a lansat pe piata un hot dog urias, cu lungimea de 40 cm si greutatea de 3 kg. Un astfel de hot dog poate hrani o intreaga familie, sau o gasca de prieteni… mai ales ca si pretul este picant: costa cel putin 39 de dolari.

 

 

 

Cel mai mare set de tobe din lume (baterie)

Acest set de tobe este compus din 340 de piese si ii apartine unui pastor american.

 

 

 

 

Cea mai mare colectie de papusi Barbie din lume

De 20 ani Bettina Dorfmann din Germania a avut un hobby putin cam copilaresc: a colectionat papusi Barbie! Numarul papusilor Barbie din locuinta sa, din Dusseldorf, a ajuns in prezent la nu mai putin de 15.000!

 

 

 

 

 

 

Cel mai mic elicopter din lume

GEN H-4 cantareste 75 de kg si e capabil sa transporte o singura persoana cu o viteza maxima de 50 de km/ora. Ozn-ul japonez costa in jur de 30.000 Euro si ar rezolva mersul la serviciu prin aglomeratia din Bucuresti!

 

 

 

Cea mai grea bicicleta de condus din lume

Aceasta nu este o bicicleta, mai degraba o bestie. Cantareste 750 kg si a fost construita de olandezul Wouter van den Bosch, originar din Arnhem.

 

 

 

 

Cea mai scunda masina din lume

Aceasta masinuta masoara doar 45.2 cm si a fost construita de elevii si profesorii de la liceul Okayama Sanyo din orasul Asakuchi (Japonia). MIRAI merge pe baterii si atinge peste 40km/h.