Acasă Life Horoscop RECOMANDARILE ASTROLOGICE pentru fiecare zodie in parte! Vezi ce te asteapta!

RECOMANDARILE ASTROLOGICE pentru fiecare zodie in parte! Vezi ce te asteapta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Care sunt recomandarile astrologice ale anului 2014 pentru fiecare zodie in parte si principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi.

1berbecBERBEC

Anul 2014 se va dovedi a fi unul social, in care veti iesi din izolarea in care v-ati retras in anul care tocmai a trecut. Toate barierele vor cadea, iar spiritul dumneavoastra se va elibera de toate restrictiile. Veti avea ocazii nelimitate de a va creste abilitatile pe plan personal sau profesional.

Sunteti un romantic adevarat, aflat mereu in cautarea frumosului si a unei relatii armonioase, iar acest an va va aduce experiente de neuitat. Veti dori sa renuntati la orice decizii impulsive in schimbul unei relatii armonioase cu o persoana care va va aduce multe bucurii. Dar asta nu inseamna ca nu veti mai avea parte de emotii sau actiune. Din contra, din momentul in care se vor pune bazele unei relatii solide, veti avea parte de momente pasionale.

Cei care au fost singuri pana acum vor trebui sa se obisnuiasca sa tina cont si de parerea partenerului de viata; nu va mai fi doar ”eu”, ci ”noi”. Cand planeta Jupiter se va muta in iulie in casa dragostei pentru berbeci, va aduce cu sine norocul si placerile de care veti avea nevoie. A doua parte a anului va fi plina de oportunitati si distractie. Veti lasa la o parte preocuparile ce tin de familie si va veti cufunda in bucurii ca un copil.

Influenta planetei Venus asupra carierei se va vedea inca de la inceputul anului: daca va doreati o schimbare de imagine, mai multa creativitate, implicare totala, momentul a sosit! Dar va trebui sa nu ratati startul din primele luni ale lui 2014, pentru ca in a doua parte veti pierde din energia dedicata muncii si veti lasa loc placerilor personale, care vor avea o prioritate mai mare.

Recomandare: Nu aveti de ce sa va temeti de schimbarile majore care vor veni: planetele va sprijina neconditionat, va fac sa vedeti lucrurile in profunzime, sa fiti plin de creativitate si de pasiune.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Articolul precedentPlanul de SPIONAJ al lui Ceausescu, dejucat de Israel!
Articolul următorMesaje de anul nou cu care SIGUR TE VEI FACE REMARCAT!