Acasă Stirile zilei Realizare UIMITOARE a unui om de stiinta: A reusit sa fotografieze MOMENTUL...

Realizare UIMITOARE a unui om de stiinta: A reusit sa fotografieze MOMENTUL in care sufletul PARASESTE corpul dupa MOARTE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un om de stiinta a reusit sa fotografieze sufletul care paraseste corpul dupa moarte, cu ajutorul unui aparat bioelectrografic ce utilizeaza metoda vizualizarii unui obiect in urma descarcarii de gaze.

Konstantin Korotkov pretinde ca a reusit imposibilul: a captat momentul in care sufletul unui muribund paraseste trupul acestei persoane.

Potrivit site-ului International Business Times, metoda utilizata de Korotkov este similara fotografiei Kirlian – ce cateaza „energia vitala” a unui om. Se pare ca „sufletul” omului este redat in aceste fotografii de culoarea albastra, iar in momentul mortii, sufletul paraseste prima data zona capului, iar la final pleaca din zona inimii.

O ipoteza sugerata de savantul rus arata ca in cazul persoanelor care au avut parte de o moarte violenta, sufletul se intoarce in trup dupa câteva zile de la moarte, sub forma unei energii vitale, deoarece exista un „surplus” energetic ce nu a fost folosit.
https://www.metabunk.org/threads/debunked-soul-leaving-body-photo-russian-scientist-konstantin-korotkov.2447/

Sursa: realitatea.net