Acasă Cultura Cinemagia Realitatea nu e ceea ce ne imaginam noi! Cele zece filme documentare...

Realitatea nu e ceea ce ne imaginam noi! Cele zece filme documentare care iti pot schimba perceptia asupra vietii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Producatorii nu realizeaza un film documentar pentru bani, pentru profit ci pentru a arata o realitate necunoscuta, pentru a-i face pe oameni sa-si puna semne de intrebare si sa reactioneze cumva. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai vizualizate filme documentare:

10. Secretele Vaticanului 10. Secretele Vaticanului1

Sfantul Oras este invaluit in mistere si intrigi de secole. Cu exceptia cardinalilor si episcopilor din varful ierarhiei, nimeni nu are avut acces la ceea ce se petrece in maruntaiele Bisericii. Se spune ca in arhivele Vaticanului exista anumite lucruri care, daca ar ajunge la cunostinta publicului larg, ar schimba pentru totdeauna fata credintei. Secretele Vaticanului a fost filmat partial cu camera ascunsa, cu misiunea de a revela aceste lucruri. Iata unele intrebari la care acest a incercat sa gaseasca un raspuns: Ascunde Vaticanul informatii potrivit carora crucificarea lui Isus a fost o farsa? Exista o cabala de satanisti in interiorul Vaticanului? Doar cativa alesi stiu ca in dimineata inmormantarii Papei Ioan Paul cateva OZN-uri au aparut deasupra Vaticanului. Documentarul ne invita sa examinam rapoartele despre conspiratiile de la Vatican si legaturile axcestuia cu scufundarea Titanicului, asasinarea lui Abraham Lincoln, ritualuri satanice, posedari demonice si alte lucruri despre care Orasul Sfant ar prefera sa nu se stie niciodata.

Partea 1

Partea 2 Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro