Concurentii din cadrul unui reality show, inclusiv o parte dintre cameramani, s-au intors acasa dupa un an petrecut in salbaticie si au aflat ca programul a fost suspendat din vara anului 2016.

Reality show-ul ,,Eden” a implicat amplasarea a 23 de straini in salbaticie, pentru ca acestia sa-si construiasca o noua societate in padurea din Scotia, informeaza The Sun.

In urma debutului din iulie 2016, rating-ul emisiunii a scazut drastic de la 1,7 milioane la 800.000 de spectatori, iar dupa doar patru episoade experimentul social a fost eliminat de pe micile ecrane.

13 dintre concurenti au plecat din reality show de la finalul verii trecute. Ceilalti concurentii au aflat, insa, recent ca emisiunea a fost scoasa din grila de programe in august 2016. Nefiind anuntati, cei 10 participanti au continuat sa traiasca in salbaticie timp de un an de zile fara a fi constienti de alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ale Americii sau de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, arata descopera.

In ciuda problemelor privind anularea emisiunii, reprezentantii Channel 4 au insistat ca emisiunea va fi difuzata din nou in 2017, insa nu au oferit si alte detalii. De asemenea, echipa de productie a fost evaziva in a da explicatii despre aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.