“Esec mondial” a titrat cotidianul El Mundo Deportivo, dupa eliminarea Spaniei la Cupa Mondiala, in urma infrangerii, cu scorul de 2-0, din meciul cu echipa statului Chile, in grupa B a competitiei, informeaza AFP.

“Dezastru!”: a scris Marca, vorbind despre un “trist adio al campioanei mondiale”.

“Spania a oferit o imagine trista, dupa ce a fost dominata de o echipa chiliana care nu a fortat deloc. Vargas si Aranguiz au aratat carentele unei selectionate care are nevoie de o alta generatie”, a notat Marca.

“Lovitura pe Maracana si adio Mondial”a scris As, subliniind ca Spania a ramas fara reactie si este prima echipa eliminata. “Vargas si Aranguiz si-au pus amprenta pe drama spaniola. Incepe dezbaterea privind finalul unui ciclu si ceea ce urmeaza”, subliniaza jurnalul.

“Spania paraseste Mondialul dupa ce a fost invinsa de Chile”, a notat El Pais. “Golurile lui Vargas si Aranguiz au fost de ajuns echipei chiliene pentru a zdrobi campioana mondiala”, mai scrie sursa citata.

Formatia Spaniei, campioana mondiala en-titre si dubla detinatoare a titlului european, a fost eliminata inca din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa a doua infrangere consecutiva in grupa B, scor 2-0 cu echipa statului Chile, care, alaturi de Olanda, accede in optimile competitiei.
Reprezentativa Spaniei Citeste pe

: Brasil.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.