Acasă Special Opinii Reactia lui Oreste dupa declaratiile sefilor FRF la infrangerea cu Albania! Trist...

Reactia lui Oreste dupa declaratiile sefilor FRF la infrangerea cu Albania! Trist dar adevarat!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Surprins de reactiile infumurate ale liderilor Federatiei Romane de Fotbal, jurnalistul Oreste Teodorescu a sintetizat in cateva cuvinte problemele grave de care sufera sistemul romanesc de fotbal. Este vorba de foarte multi bani, datorii la stat, comisioane la tot pasul si prime necuvenite… un adevarat perpetuum mobile…

Toate acestea se trag din banii unor cluburi aflate pe marginea prapastiei si de la gura unor copii talentati care nu au nicio sansa sa imbrace vreodata tricoul nationalei, daca parintii lor nu au suficient de multi bani ca sa-i propulseze la academiile particulare sau la cluburile din sistem. Meritocratia in fotbal, indiferent ca e vorba de selectia la nationala mare sau la nationalele de juniori este inexistenta. Totul are la baza criterii subiective si se cultiva de la cel mai jos nivel lipsa de talent si de valoare, in dauna banilor. Un adevarat perpetuum mobile:

„Drama unui popor: Romania: tara care premiaza impotenta, neprofesionalismul si obraznicia: Puiu -1000 euro/zi și Burleanu 500 euro/zi si isi condamna geniile la saracie: un elev supradotat primeste de la stat 100 de euro/ luna…”, relateaza Oreste pe pagina sa de Facebook!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCredeai ca le-ai vazut pe toate? Sigur nu stii ce pasiuni ascunse are pasarica asta!
Articolul următorSolutia naturala care stopeaza caderea parului! Efectele sunt spectaculoase