Acasă Politic Rares Bogdan pune punctul pe i: „Ciolacu serveste interese straine. Daca dorea,...

Rares Bogdan pune punctul pe i: „Ciolacu serveste interese straine. Daca dorea, nu se ajungea aici”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan il acuza pe Marcel Ciolacu ca „serveste interese straine”. El arata ce putea sa faca Ciolacu pentru ca legea Autonomiei Tinutului Secuiesc sa nu fi ajuns sa fie adoptata de Camera Deputatilor.

„Daca era patriot, nu un tip suspect ca serveste interese straine, Ciolacu se uita in regulamentul institutiei pe care o conduce si initia declararea Proiectului autonomiei Tinutului Secuiesc drept Lege de complexitate deosebita. Asta insemna ca putea prelungi termenul de adoptare tacita. Sau punea proiectul pe ordinea de zi.

Povestea asta cu faptul ca e pandemie si nu se poate lucra e o minciuna sfruntata. Daca dorea, facea. Aici nu exista ‘n-am stiut’ sau ‘nu se lucreaza’. Deci intrebarea presedintelui Romaniei este justificata: ce i-a promis premierul Ungariei lui Ciolacu?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Klaus Iohannis a acuzat miercuri PSD ca „se lupta ca sa dea Ardealul ungurilor”.

„Jo napot kivanok, PSD! Este incredibil dragi romani ce se intampla in Parlamnent, PSD-ul a ajutat UDMR-ul sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce intelegeri se fac in Parlament.

In timp ce noi ne luptam cu pandemia, pentru vietile romanilor, PSD-ul, marele PSD, se lupta in birourile secret din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri?

Vedeti, asta inseamna o majoritate toxica, majoritatea toxica pesedista. Acum vedeti de ce am vrut alegeri anticipate.

Eu nu mai vreau ca problemele importante ale natiunii sa fie hotarate de PSD. Eu nu mai vreau ca aceasta majoritate toxica pesedista sa hotarasca impotriva Romaniei si a romanilor.

E inacceptabil si cat timp voi fi eu presedintele Romaniei o asemenea lege nu va exista”, a spus presedintele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos