PSD fierbe! Serban Nicolae ataca furibund ambasada SUA!

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a reactionat furios dupa ce Laura Codruta Kovesi a anunta, relaxata, ca nu intentioneaza sa demisioneze. Nicolae a atacat fara manusi ambasada SUA la Bucuresti, pe care a denumit-o „Inalta Poarta”.

Intrebat, la Antena 3, daca i se pare o coincidenta ca Laura Codruta Kovesi s-a intalnit cu Tudorel Toader la scurt timp dupa ce acesta se vazuse cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, Serban Nicolae a afirmat ca „nu”. „Nu cred in asemenea coincidente, din pacate. Din pacate pentru noi”, a spus senatorul PSD.

El a atacat-o apoi dur pe Kovesi pentru ca a refuzat sa comenteze acuzatiile de incalcare a Constitutiei: „Poate doamna Kovesi afla ca salariul ei este platit din bani publici iar activitatea sa nu este confidentiala. Trebuie sa dea explicatii pentru acele achitari care pun intr-o lumina proasta DNA. Este o forma de sfidare si de aroganta sa te ascunzi dupa decoratii, dupa declaratiile ambasadorilor. Kovesi trebuie sa dea socoteala in fata statului roman”.

Click pe aceeasi tema:  Mihai Chirica, liderul PSD Iasi: Cer abrogarea ordonantei Dragnea si demiterea ministrului Iordache!

Apoi, Nicolae l-a atacat pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, spunand ca s-a dus la ministerul Justitiei pentru „a-si da cu parerea despre evaluarea lui Kovesi”. El a denumit ambasada SUA drept „Inalta Poarta”, relateaza aktual24.

„Intre ce face domnul Klemm si ce spune Departamentul de Stat este o mare diferenta. Cred ca ambasadorul s-a dus la ministerul Justitiei pentru a-si da cu parerea despre evaluarea lui Kovesi. Aceasta insistenta de a se amesteca, sunt lucruri de care tin de justitia din Romania… Este nefiresc, nu cred ca domnul Maior este toata ziua la Departamentul de Justitie”, a acuzat Nicolae.

Click pe aceeasi tema:  Vicepresedintele PSD Mihai Chirica avertizeaza liderii de la centru! Trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu este cel din 2000!

Intrebata daca va demisiona, in urma intalnirii cu Tudorel Toader, Kovesi a raspuns: „Nu mi-a cerut demisia, nu intentionez sa-mi deau demisia, DNA si-a facut treaba. Nu doresc sa dau niciun fel de detaliu din cadrul intalnirii”, a declarat Kovesi la finalul intalnirii cu Tudorel Toader.

spre