Acasă Stirile zilei Provocarea lui Oreste: Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai...

Provocarea lui Oreste: Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti? Cele 7 obiective secrete ale NATO in Balcani si Estul Europei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu vine cu urmatoarea provocare cu privire la geopolitica actuala care este condusa piramidal si spune in felul urmator: Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti?

Noi facem parte din parteneriatul strategic cu SUA si suntem membrii NATO. Din pacate, societatea civila nu este aproape deloc informata despre deciziile care modeleaza Noua Ordine Mondiala. Desi traim in paradigma democratica, politicienii si militarii lumii nu au depasit conceptul Chinei comuniste:

“Sunt unii oameni care gandesc si altii care executa. Sarcina Partidului este sa gaseasca raportul optim dintre cele doua categorii!”

Un expert in psihotronica sustine ca a reusit sa se cupleze fluxului de informatii de la Secretariatul se Stat al SUA, in 1999, pe cand acesta era condus de doamna Albright. Ceea ce a relevat operatorul, a fost de mare interes pentru serviciile secrete rusesti, din moment ce apare descris in lucrarea Metacontact a lui Fornareff Dmitry Nicolaevici, fost general KGB.

Agentul PSI a identificat 7 obiective principale ale NATO in Balcani si mai ales in spatiul est-european, controlat pana mai ieri de fortele de la Kremlin.

Vezi cele 7 obiective secrete ale NATO pe PAGINA URMATOARE!