Autoritatile italiene au lansat o provocare concurs pentru a gasi cea mai buna medotda de reciclare a autostrazii Salerno – Reggio Calabria, iesita din uz.

O noua autostrada se va construi langa cea veche, astfel ca scopul celei din urma trebuie regandit. Concursul organizat de autoritati vrea sa gaseasca cea mai buna idee de ”reinventare” a autostrazii care leaga Sicilia de Bagnara, punand accent pe folosirea energiei regenerabile.

Deocamdata nu a fost ales un castigator, insa unele idei sunt considerate excelente de catre inhabitat.com. Spre exemplu, ideea construirii unui oras in miniatura, sprijinit pe pilonii unui pod de pe autostrada.

Iata mai jos cum ar urma sa arate acest proiect indraznet.

PROVOCAREA italienilor Cum RECICLEZI o AUTOSTRADA iesita din uz2

Reprezentantii JA Studio Inc, firma care a venit cu ideea orasului construit pe pod, spun ca ideea lor nu intruneste toate criteriile concursului, deoarece nu este vorba despre nicio forma de energie regenerabila, insa s-au gandit sa o trimita oricum, deoarece ”ofera o perspectiva diferita”.

PROVOCAREA italienilor Cum RECICLEZI o AUTOSTRADA iesita din uz3

Reprezentantii JA Studio Inc spun ca orasul lor ar urma sa ”creasca organic, de-a lungul timpului”, dupa cum o arata schema de mai jos.

PROVOCAREA italienilor Cum RECICLEZI o AUTOSTRADA iesita din uz4

Sursa: gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.