PROSTIE CAT CASA la Rapid: Milisavljevic are INTERZIS in Romania! – Cap Limpede

PROSTIE CAT CASA la Rapid: Milisavljevic are INTERZIS in Romania!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Nemanja Milisavljevic nu mai poate evolua in acest sezon pentru ca a primit interdictie de a intra in Romania timp de sase luni, ca urmare a faptului ca i-a expirat viza de 90 de zile, el stand 45 de zile peste perioada legala.

Situatia a fost descoperita de ofiterii Politiei de Frontiera, cand jucatorul de banda stanga a ajuns la granita cu Serbia, unde si-a condus familia, scrie ProSport.. Accidentat fiind, Milisavljevic nu a facut deplasarea alaturi de colegii sai la Vaslui, pentru meciul din Liga I.

Din cauza faptului ca viza jucatorului rapidist expirase de 45 de zile, Politia de Frontiera i-a aplicat acestuia interdictia de a intra in Romania pentru urmatoarele sase lui, iar acum are la dispozitie 10 zile pentru a-si lua bunurile din tara.

Pus in fata faptului implinit, jucatorul a cautat ajutor din partea oficialilor rapidisti, insa nu a reusit sa-l contacteze pe Constantin Zotta. Motivul? Presedintele Rapidului isi schimbase numarul de telefon.

Loading...

Milisavljevic era unul dintre putinii jucatori adusi de Rapid in acest sezon care au reusit sa confirme si a fost folosit in toate cele 17 partide ale turului, dintre care in 12 randuri a fost integralist.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO

PROSTIE CAT CASA la Rapid: Milisavljevic are INTERZIS in Romania! was last modified: decembrie 3rd, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close