Acasă Stirile zilei PROSTIE CAT CASA la Rapid: Milisavljevic are INTERZIS in Romania!

PROSTIE CAT CASA la Rapid: Milisavljevic are INTERZIS in Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nemanja Milisavljevic nu mai poate evolua in acest sezon pentru ca a primit interdictie de a intra in Romania timp de sase luni, ca urmare a faptului ca i-a expirat viza de 90 de zile, el stand 45 de zile peste perioada legala.

Situatia a fost descoperita de ofiterii Politiei de Frontiera, cand jucatorul de banda stanga a ajuns la granita cu Serbia, unde si-a condus familia, scrie ProSport.. Accidentat fiind, Milisavljevic nu a facut deplasarea alaturi de colegii sai la Vaslui, pentru meciul din Liga I.

Din cauza faptului ca viza jucatorului rapidist expirase de 45 de zile, Politia de Frontiera i-a aplicat acestuia interdictia de a intra in Romania pentru urmatoarele sase lui, iar acum are la dispozitie 10 zile pentru a-si lua bunurile din tara.

Pus in fata faptului implinit, jucatorul a cautat ajutor din partea oficialilor rapidisti, insa nu a reusit sa-l contacteze pe Constantin Zotta. Motivul? Presedintele Rapidului isi schimbase numarul de telefon.

Milisavljevic era unul dintre putinii jucatori adusi de Rapid in acest sezon care au reusit sa confirme si a fost folosit in toate cele 17 partide ale turului, dintre care in 12 randuri a fost integralist.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO