Proprietarul Afi Palace Cotroceni, Lev Leviev a fost jefuit de bijuterii in valoare de 103 milioane de euro! – Cap Limpede

Proprietarul Afi Palace Cotroceni, Lev Leviev a fost jefuit de bijuterii in valoare de 103 milioane de euro!

Proprietarul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, Lev Leviev a fost jefuit de bijuterii in valoare de 103 milioane de euro furate din Hotelul Carlton din Cannes, potrivit b365.ro.

Initial, anchetatorii francezi estimasera ca bijuterii in valoare de 40 de milioane de euro au fost furate in cadrul jafului armat care a avut loc duminica la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, unde avea loc o expozitie. Ulterior, Parchetul din Grasse a comunicat ca prejudiciul furtului de bijuterii a fost estimat la aproximativ 103 milioane de euro (136 milioane de dolari).

Click pe aceeasi tema:  Adevarul dureros despre copiii romani! Mai mult de jumatate dintre ei traiesc in saracie! Suntem la nivelul tarilor africane!

Potrivit autoritatilor franceze, citate de BBC, bijuteriile apartineau casei de diamante Leviev, detinuta de miliardarul israelian Lev Leviev, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti.

Jaful a fost comis de un barbat inarmat, cu cagula pe fata, care a furat bijuteriile prezentate in cadrul Expozitiei „Diamante Extraordinare”, deschisa pe 20 iulie intr-o sala inchiriata de casa Leviev.

Pe site-ul propriu, casa Leviev afirma ca are acces la „cele mai exceptionale pietre din lume”. Casa Leviev a deschis prima reprezentanta la Londra, in 2006, in zona Old Bond Street.

Click pe aceeasi tema:  Parlamentul European solicita adoptarea de urgenta a vizelor pentru americani! Romania, unul din motivele pentru care UE schimba foaia cu SUA!

Nascut la Taskent, Uzbekistan, Lev Leviev, in varsta de 56 de ani, a emigrat in Israel in 1971. Lev Leviev a facut avere din vanzarea de diamante, dupa care s-a lansat in afaceri imobiliare, in televiziune si in comercializarea de carburanti.

Complexul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti apartine AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, controlat de miliardarul israelian Lev Leviev. Portofoliul AFI Europe a fost evaluat la sfarsitul lunii septembrie la 1,1 miliarde de euro, din care aproape jumatate, respectiv 530 milioane de euro, valoreaza activele detinute in Romania.

Click pe aceeasi tema:  Andreea Cristea, romanca ranita in atentatul din Londra a murit! Vezi mesajul transmis de familia tinerei!
spre