Cap Limpede

World

Propaganda desantata a Chinei! Regimul de la Beijing a ascuns adevarul despre COVID-19 si a infestat intreaga planeta!

China comunista face fata din ce in ce mai greu valului de antipatie ridicat impotriva ei din cauza modului in care autoritatile de la Beijing au ascuns raspandirea coronavirusului, care, odata scapat din mana, a produs o mega-criza planetara.

Raspunsul intarziat la criza COVID-19 coroborat cu datele prezentate pentru presa si organismele internationale, cosmetizate propagandistic, in stil comunist, au facut ca multe tari sa nu inteleaga dimensiunea exacta a pericolului si astfel sa ramana vulnerabile la raspandirea violenta a pandemiei. Numai ca, in presa condusa de comunistii de la Beijing, expertii chinezi pretind ca datele oficiale prezentate de ei sunt sigure, complete si detaliate, iar acuzatiile venite din exterior ar fi motivate politic, de ura impotriva Chinei, scrie podul.ro.

Evident, propaganda comunista nu spune nimic despre faptul ca tocmai unii dintre medicii chinezi au contestat veridicitatea datelor oficiale prezentate de Beijing. De exemplu, cel mai recent caz este cel al doctoritei Ai Fen, care a incercat sa conteste datele oficiale si sa traga un semnal de alarma international, dar este acum disparuta, ceea ce spune multe despre onestitatea autoritatilor comuniste chineze – mai multe detalii AICI.

Pe langa asta, calcatul in strachini a continuat cand autoritatile comuniste au pretins ca ajuta voluntar si alte tari sa lupte impotriva pandemiei produse de ei. Astfel, imediat ce numarul de imbolnaviri cu Covid-19 a scazut in China, autoritatile de la Beijing au inceput sa trimita in unele dintre celelalte tari afectate de pandemie transporturi de echipamente medicale (de protectie, testare si tratament) pentru care aveau surplus, iar propaganda a facut mare caz de ce a numit ”donatii” si ”ajutoare”, desi acestea reprezentau doar raspunsul la cantitatile imense de echipamente similare primite de China in ianuarie si februarie.

Citeste mai mult pe podul.ro.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104889").on("click", function(){ $(".com-click-id-104889").show(); $(".disqus-thread-104889").show(); $(".com-but-104889").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});