Acasă Stirile zilei Bani Proiectul autostrazii Sibiu – Brasov, prins in finantarea bugetara pe 2014!

Proiectul autostrazii Sibiu – Brasov, prins in finantarea bugetara pe 2014!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa ce in septembrie se vehicula ideea constructiei unei autostrazi Brasov – Sibiu, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), va informam ca aceasta este deja prinsa in bugetul pentru anul viitor, anunta newsbv.ro.

Initial, Comisia Europeana nu a dat acceptul modificarii traseului culoarului patru european, insa reprezentantii Guvernului au venit cu argumentele necesare si, in cele din urma, CE si-a dat acordul pentru aceasta modificare. Astfel, constructia viitoarei autostrazi este prinsa pentru finantare pe anul 2014.

„Este cel mai important proiect de infrastructura care va incepe in judetul Brasov anul viitor. Lucrarile pot incepe chiar din primavara viitoare.  Deja au fost expropiate o parte din terenurile necesare constructiei autostrazii. Practic, unul din tronsoane, Brasov – Fagaras, este identic cu cel al autostrazii Transilvania, iar de la Fagaras la Sibiu se va merge pe draseul drumului expres care era in proiect si pentru care exista documentati
…citeste articolul integral