Acasă Life Dezvoltare Personala (Programul de 21 de zile) Invata sa iubesti si sa primesti iubirea!

(Programul de 21 de zile) Invata sa iubesti si sa primesti iubirea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Saptamana 1 – Sperata

Indiferent de vremea de afara si de situatia vietii tale, in fiecare zi poti invata ceva nou si poti face o schimbare importanta in viata ta. Astazi este o alta oportunitate de a-ti crea viata pe care ti-o doresti.

Iertarea este fundamentul actiunii si libertatii, iar dragostea este energia iertarii. Este normal sa-ti fie dificil sa ierti anumite persoane care ti-au pricinuit rau. Cu toate acestea, in cazul in care vei recunoaste ca fiecare dintre noi vrem dragoste, poti sa descoperi in interiorul tau puterea de a ierta.

“Iubire” sau “Dragoste” sunt doua cuvinte foarte des folosite, dar foarte putine persoane pot spune cu usurinta “Te iubesc”. De ce? Pentru ca exprimarea acestor doua cuvinte aduce cu sine o doza foarte mare de vulnerabilitate.

Nevoia de a fi iubit si de a iubi pare a fi o nevoie universala, dar din cauza vulnerabilitatii care vine odata cu acest sentiment profund, foarte multi prefera sa ignore aceasta nevoie. Arunca o privire mult mai profunda asupra schimbarilor pe care vrei sa le produci in viata ta. In ce aspect aceasta schimbare pe care vrei sa o produci indica o dorinta sau o nevoie de dragoste?

Chiar daca nu te afli in mod activ in cautarea iubirii, fiecare dintre noi am avea loc in vietile noastre de mai multa iubire.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos