Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETIILE legate de LUNA SANGERIE! Care sunt scenariile legate de SFARSITUL LUMII!

PROFETIILE legate de LUNA SANGERIE! Care sunt scenariile legate de SFARSITUL LUMII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fenomenul astronomic Luna Sangerie este in centrul unor profetii si scenarii legate de sfarsitul lumii si multe alte semne apocaliptice.

„In fiecare luna sangerie exista ceva ce incepe cu tragedie si se termina cu triumf. Lucrurile se schimba in lume, iar Dumnezeu incearca sa ne spuna asta in mod supernatural”, a afirmat pastorul crestin John Hagee.

Totodata pastorul Mark Biltz a vorbit despre posibilitatea izbucnirii de razboaie si aparitia unor calamitati economice.

In 2014-15 (anii 5775-76, dupa calendarul evreiesc) combinatia de eclipsa de soare urmata de luna insangerata se va petrece de cate doua ori, deci patru luni insangerate la rand – Tetrada! -, inlantuire rarisima, care (conform NASA) nu va mai avea loc mai devreme de 100 de ani. Macar una din cele patru manifestari ceresti din 2014-15 va avea loc de Pastele evreiesc (Pesah).

In ultimul secol, tetrada lunii insangerate a mai avut loc doar de doua ori, de fiecare data a cuprins Pesah-ul si de fiecare data a coincis cu evenimente importante pentru israeliti: prima data, 1949-50, a fost formarea statului independent Israel si in 1967-68, recucerirea Ierusalimului de la iordanieni.

Prorocirea din Vechiul Testament, pe care o invoca astro-hermeneutii scripturilor, cu referire directa la fenomenul tetradei insangerate, provine din Cartea lui Ioil (3:3-4):

„Si va voi arata semne minunate in cer si pe pamant: sange, foc si stalpi de fum; soarele se va intuneca si luna va fi rosie ca sangele, inainte de venirea zilei celei mari si infricosatoare a Domnului.”

Iata, deci, cum interesantul si rarisimul fenomen astral, legat de momente istorice de referinta, se coreleaza cu profetia rabinului Yitzhak Kaduri, care vestea si el venirea Domnului, respectiv a lui Mesia – adevaratul Mesia, Unul si Acelasi Iisus Hristos.

Sursa: ziuanews.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos