Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETIE IMPLINITA: Un papa “negru” conduce VATICANUL!

PROFETIE IMPLINITA: Un papa “negru” conduce VATICANUL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Profetia lui Malachia s-a implinit iar Vaticanul chiar este condus de un papa „negru”. Cum este posibil asa ceva?

Cu ce se deosebeste ordinul iezuitilor de celelalte care formeaza corpul monahal al catolicismului? Infiintat anul 1534 de celebrii teologi Ignatius de Loyola si Francisc Xavier, el impune fratilor, pe langa cele trei juraminte calugaresti obisnuite: ascultare, castitate, saracie si un al patrulea vot, anume cel de ascultare neconditionata fata de Papa.

Lumea catolica se vedea amenitata de Reforma, popoarele simteau gustul eliberarii de sub abuzul dogmatic, regii simteau ca se pot desprinde de sub umbra Suveranului Pontif. Cand ruinarea parea ca si-a desavarsit lucrarea, un soldat ranit si extrem de inteligent a gasit o solutie.

Ignatius de Loyola a fost un soldat spaniol care s-a ranit la picior in timpul unei batalii ce a avut loc intre Franta si Spania. La asediul orasului fortificat Pamplona, Ignatius este grav ranit de un obuz, scos din lupta si nevoit sa se retraga in orasul sau natal, Loyola, pentru a-si reface fortele. Mintea soldatului era extrem de flexibila si de mobila, iar spiritul sau scormonitor l-a ajutat sa inventeze un dispozitiv mecanic, asemenea unei proteze ortopedice. Ne mai reusind, insa sa revina in corpul armatei spaniole, fiind marcat de handicapul locomotor, combinat cu durerile atroce si chiar cu refuzul femeilor din jurul sau, Ignatius s-a prabuist intr-o crunta depresie.

Revenirea sa a fost cauzata de niste viziuni si trairi mistice, care l-au asezat la masa de scris. A inceput sa studieze Teologia, sa scrie despre sfinti si exercitii spirituale. Acestea vor constitui “antrenamentul de baza” pentru iezuiti. Unul din exercitii este urmatorul: daca subordonatului cuiva ii este spus: “negrul este alb si albul este negru”, atunci asa va fi.

Una dintre viziunile acestui soldat spaniol, devenit slujitorul Papei era constituirea uneii imperiu mondial cu tripla natura: cu autoritate in Cer (Prima coroana papala), pe Pamant ( a doua Corona) si subterana ( a treia Coroana)…Sper ca ne reamintim versul eminescian din Scrisoarea a III-a:

”Papa cu a lui trei coroane, puse una peste alta…”

In dogma de la Vatican, pontiful este Vicarul lui Dumnezeu pe Pamant si are de la Petru atat Cheile Paradisului si ale Pamantului, cat si pe cele ale Infernului.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInca un scandal pentru Basescu. Ginerele presedintelui acuzat de fals si inselaciune
Articolul următorCare sunt semnele “diavolesti” care se pot observa in aspectul fizic al oamenilor in functie de zodie!