Profetia tribului Hopi suna destul de infricosator: “Urmatorul razboi mondial se va declansa din cauza ideilor spirituale ce vor fi combatute prin mijloace materiale. Supravietuitorii vor porni pe drumul adevarat al spiritualitatii si astfel vor pune umarul construirii unei lumi noi, bazate pe cu totul alte principii decat cea anterioara.”

Aceasta este una dintre cele mai importante predictii, dar in acelasi timp si credinte, ale tribului Hopi. Ei sunt ferm convinsi ca exista o legatura stransa intre farfuriile zburatoare si petroglifele descoperite pe stancile de pe teritoriul tinutului lor. De asemenea, se mai vorbeste despre momentul purificarii sau ziua in care binele va fi despartit pentru totdeauna de rau.

Acest moment va fi marcat de sosirea navelor spatiale pe care Creatorul le va trimite pe Terra. Atunci va veni marea ziua a purificarii spiritelor, care astfel se vor desprinde pentru totdeauna de ideea de rau. Cu alte cuvinte, ideea despre purificare pe care o detine tribul Hopi este similara cu cea a Apocalipsei din cultura occidentala. Mai mult de atat, venirea Mantuitorului este asociata de cultura Hopi cu aterizarea navelor extraterestre pe Terra.

Abia atunci se poate vorbi despre aparitia unei noi lumi, ca pe placul Creatorului. Un alt moment premergator al acestei mari schimbari mult asteptate va fi inceperea unui razboi mondial, care se va declansa din motive spirituale. Dupa cum arata contextul actual al lumii, aceste motive spirituale nu pot fi altele decat cele care se nasc din ciocnirea a doua religii: crestinismul si islamismul. Conform profetiei Hopi, acesta va fi un razboi extrem de mare, in care vor muri milioane de oameni. Interesant este faptul ca cei care vor supravietui, vor fi cei alesi si vor cladi o lume noua, asa cum va dori Creatorul.

Profetia tacerii

Chiar daca in credinta occidentala se vehiculeaza ideea ca marele Creator l-ar fi abandonat pe om, in cultura Hopi se invoca “testul tacerii”. Acesta este un test sau testul suprem prin care omul este lasat in liniste pentru a-si parcurge drumul in viata. Doar cei care nu se vor abate de la drum vor fi alesi pentru viata vesnica, ceilalti vor pieri loviti de calamitatile care se vor abate asupra planetei noastre.

Interesat mai este faptul ca in ultimii 20 de ani mai multe astfel de dezastre naturale au inceput sa se produca, exact asa cum celebrele profetii Hopi au descris viitorul omenirii.

Fiecare om este liber sa-si aleaga drumul in viata si sa traiasca in conformitate cu principiile sale, dar in clipa in care marea tacere va fi intrerupta de zgomotul infernal al carelor (OZN-urilor) care vor ateriza pe Terra. Atunci va fi momentul suprem in care tacerea va fi rupta si adevarul va iesi la iveala. Creatorul intors pe Terra va impune cladirea unei lumii noi, ale carei principii vor fi de ordin spiritual. Mizeria sociala, economica si politica din timpurile actuale vor fi date uitarii, precum si oamenii care au ales drumul material in viata.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.