Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETIA parintelui ARSENIE BOCA: HIDRA CU RASUFLAREA OTRAVITOARE va intra pe furis...

PROFETIA parintelui ARSENIE BOCA: HIDRA CU RASUFLAREA OTRAVITOARE va intra pe furis in sanul BISERICII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Arsenie Boca a facut numeroase profetii despre zilele care vor veni asupra omenirii si cum va intra in Biserica hidra cu rasuflarea otravitoare.

Vorbele parintelui au fost, de regula, rostite in prezenta unor martori, gratie carora putem astazi sa cunoastem valoroasele invataturi ale marelui duhovnic.

Unul dintre acesti martori este Vasile Serbu din Arpasul de jos, care a fost de fata cand parintele a scos dintr-un cufar o carte veche, despre care a spus ca provenea de la sfintii de la Muntele Athos: „In ea – ne-a spus parintele Arsenie – se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca…

Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul Bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.

Apoi, parintele Arsenie Boca a dezvoltat subiectul si a spus ca aceasta „lucrare diavoleasca” nu este ceva ce a aparut in vremurile noastre, ci ea dureaza din antichitate, de mii de ani, pregatind incetul cu incetul terenul pentru lupta finala care se apropie. Planul „lucrarii diavolesti” este minutios si, prin puterea banilor si a viciilor, intre care minciuna, prefacatoria, intriga si omorul sunt cele mai importante, cei care o savarsesc au ajuns destul de aproape de telul lor principal, care este controlul si dominarea intregii lumi.

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede