Acasă Stirile zilei PROFETIA Lupului Ratacitor al Mayasilor Vii: „Mai e foarte putin timp pana...

PROFETIA Lupului Ratacitor al Mayasilor Vii: „Mai e foarte putin timp pana la momentul ZERO”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj este Marele Batran al Mayasilor Vii. Numele lui Maya este Wakatel Utiw, care inseamna „Lupul Ratacitor”, iar profetia sa, pare sa ne dea de gandit.

Don Alejandro Oxlaj ne avertizeaza ca:

“Intotdeana au existat elemente distrugatoare. Ele destrama pacea. Ele distrug medibul. Ele spulbera frumusetea Pamantului-mama. Ele polueaza spatiul. Savantii spun ca oamenii au distrus echilibrul stratului de ozon. Nu mai avem mult timp la indemana. Mai e foarte putin timp pana la momentul zero. Dupa anul zero va fi pace, va fi pace chiar daca nu vor exista supravietuitori” (Oxlaj).

Asemenea profetii care prezic sfarsitul lumii au mai existat, fireste. O astfel de escatologie este o trasatura impartasita de toate religiile dualiste majore. Mitologiile sfarsitului lumii sau al erelor se bazeaza, de asemenea, pe multe sisteme vechi protoreligioase, unexemplu fiind cel al mitoligiei nordice, cu batalia finala Ragnarok, deosebirea constand in aceea ca lumea nu se va sfarsi, ci ca o catastrofa va pune capat erei Pamantului doar pentru a da nastere alteia. Un astfel de tip de tranzitie este cel despre care vorbesc profetiile, sfarsitul unei ere a Pamantului si inceputul alteia.

Un alt element responsabil de distrugerea planetei ar putea fi o cometa, un asteroiz sau impactul cu un meteorit. Faptul ca Pamantul a suferit deja astfel de incidente este indiscutabil. Se accepta, in general, teoria conform careia dinozaurii ar fi pierit in acest fel si, in conformitate cu cercetarile efectuate de doctorul Bill Napier, asa s-a petrecut si disparitia civilizatilor anterioare, cum ar fi cea egipteana sau sumeriana. Doctorul Bill Napier de la Armagh Obervatory, precum si Chandra Wickramasinghe de la Centrul de Astrobiologie al Universitatii Cardiff au realizat o serie de cercetari, concluzia fiind ca riscul unui asemenea impact distructiv este mai mare decat s-a crezut anterior. Din acest motiv, a crescut responsabilitatea centrelor de cercetari de a depista si de a urmari traiectoriile asteroizilor care se deplaseaza in apropierea Pamantului si de a stabili planuri de salvare pentru cazul in care un astfel de eveniment ar avea loc. S-ar putea sa se petreaca un dezastru, dar preotul si inteleptul maya Carlos Barrios ne asigura ca aceste profetii nu se refera la o anihilare a omenirii in sens fizic.

Sursa: sfarsitullumii2012.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos