Acasă Timp liber Spiritualitate Profetia care ne da fiori! Pe 29 iulie iulie are loc a...

Profetia care ne da fiori! Pe 29 iulie iulie are loc a doua venire a lui Hristos! Vezi ce urmeaza

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La sfarsit de saptamana, adica vineri, 29 iulie, vine sfarsitul lumii, conform unei noi teorii a conspiratiei. Adeptii teoriei considera ca aceasta este ziua in care se vor inversa polii magnetici ai Terrei si va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pamant.

O noua Apocalipsa este anuntata pentru vineri, 29 iulie, iar site-ul american End Times Prophecies a postat deja pe internet un videoclip produs de Armageddon News in care se sustine aceasta teorie bazata pe mai multe citate din Noul Testament, dar si pe avertismentele unor oameni de stiinta despre o apropiata inversare a polilor magnetici ai Pamantului, despre care se spune ca va atrage o serie de fenomene distrugatoare.

„Vor fi cutremure devastatoare, iar Luna va fi complet rosie“, avertizeaza fanii noii Apocalipse, citati de publicatia „Daily Mirror”. Acestia nu sunt impresionati de faptul ca alte previziuni apocaliptice anuntate pentru acest an nu s-au adeverit. Printre acestea se numara asteroidul care trebuia sa nimiceasca Pamantul in luna mai si Anticristul intruchipat in persoana presedintelui american Barack Obama, din luna iunie.

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici, despre care se vorbeste ca fiind iminenta de cativa ani.

”Apoi am vazut cand a rupt al saselea sigiliu: si a fost un mare cutremur de pamant, soarele s-a facut negru ca panza de sac din par, luna s-a facut toata ca sangele si stelele cerului au cazut pe pamant, ca atunci cand smochinul scuturat de un vant puternic lasa sa-i cada smochinele necoapte.

Si cerul s-a indepartat ca o carte facuta sul; si fiecare munte si insula au fost mutate din locurile lor”, se arata in capitolul Revelatia 6:12, care este invocat de adeptii Apocalipsei de vineri.

Conform oamenilor de stiinta, ultima inversare a polilor magnetici s-a produs in urma cu aproximativ 786.000 de ani, iar campul magnetic a fost instabil timp de aproximativ 6.000 de ani, inainte de inversare. Cel mai probabil, adeptii teoriei conspiratiei au luat in calcul si analiza realizata in urma cu cativa ani de Agentia Spatiala Europeana, pe baza datelor adunate de sistemul de sateliti Swarm, confom careia campul magnetic al Pamantului se afla in stadiul de slabire.

In cadrul cercetarii se arata si ca acest camp magnetic isi pierde din intensitate de zece ori mai rapid decat se credea initial, arata publicatia online „Live Science”. Teoretic, in cazul in care ar avea loc acest fenomen, Pamantul ar putea fi expus unor niveluri periculoase de radiatii solare si cosmice care ar putea sa puna in pericol viata oamenilor, dar nu exista nicio dovada ca un astfel de scenariu ar putea sa se produca, scrie adevarul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos