Acasă World Profetia care iti da fiori! Nostradamusul Israelului: Rusia va intra in razboi...

Profetia care iti da fiori! Nostradamusul Israelului: Rusia va intra in razboi cu Turcia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Omenirea trece prin cele mai tensionate momente din ultimul sfert de veac, iar predictiile privind un nou razboi mondial incep sa prinda contur in mentalul colectiv.

Doua dintre cele mai respectate personalitati ale istoriei evreiesti au prezis ca un razboi intre Turcia si Rusia va insemna sfarsitul lumii. Practic, criza dintre cele doua mari puteri anticipa Apocalipsa, scrie Observator.

Astfel, cu putin timp inainte sa moara, in 1797, profetul Elijah ben Shlomo Zalma, cunoscut si sub numele de Gaon din Vilna, si-a avertizat concetatenii sa se pregateasca de apocalipsa cand Rusia va cuceri Crimeea, scrie presa rusa, citand Daily Star.

O profetie cumplita, recent dezvaluita si care, se pare, a inceput sa se adevereasca din momentul in care presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anexat anul trecut Peninsula Crimeea, spre furia si ingrijorarea comunitatii internationale.

Acest proroc, caruia i se mai spune si Gaon din Vilna, adica inteleptul din Vilna, spunea, atunci, ca Rusia va intra in razboi cu Turcia. Astazi, aceasta previziune tinde sa devina realitate pe fondul tensiunilor dintre Moscova si Ankara, tot mai aprinse si mai incrancenate.

„Cand veti auzi ca rusii au cucerit orasul Crimeea, sa stiti ca a venit timpul lui Mesia”, scria profetul.

Alt intelept al vremii, Israel ben Eliezer, a prezis ca, inaintea bataliei finale, Rusia isi va uni fortele cu musulmanii. Astazi, Moscova a intrat deja in alianta cu liderul sirian Bachar al-Assad si cu regimul islamic din Iran.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos