Acasă Life Monden Proconsul lanseaza albumul „No matter what”! VIDEO

Proconsul lanseaza albumul „No matter what”! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Formatia Proconsul, una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock din Romania, lanseaza joi albumul „No matter what” printr-un tur de forta in mai multe supermarketuri din patru orase, totul culminand cu un concert in Parcul Crangasi din Capitala.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, componentii trupei – Bogdan Marin (Bodo) – voce, Dragos Dinca – chitara si voce,Valentin Petricenco – tobe, Robert Anghelescu – clape si voce, Robert Ursache – chitara bas si Liuben Gordievski – clape – vor oferi poze si autografe in supermaketurile Lidl din orasele Galati (9,00-10,00), Braila (11,00-12,00), Slobozia (13,30-14,30) si Bucuresti (18,00-19,00).

Sustinut de un single pe masura („No matter what”), albumul vine cu un nou sound ce marcheaza o schimbare de stil pentru rockerii Proconsul si contine zece piese noi si colaborari inedite, precum cea cu Dana Nalbaru la piesa ”Fara tine”.

Single-ul „No matter what”, deja devenit hit, reinventeaza Proconsul si surprinde prin fuziunea de genuri muzicale si prin mesajul social puternic ce da si linia intregului album, se arata in comunicat.

Pe langa piesele de pe noul album, trupa Proconsul va canta in concerte si unele dintre cele mai iubite balade de dragoste, cum ar fi ”Cerul”, ”Pentru tine” sau ”Zbor”.

Sursa: agerpres.ro