Acasă Special Opinii Problema importanta pentru tara: De ce Borcea are mocheta in puscarie iar...

Problema importanta pentru tara: De ce Borcea are mocheta in puscarie iar Udrea NU!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ca  si cum in tara nu mai sunt probleme de rezolvat, a aparut asa brusc o preocupare pentru conditiile din penitenciare. Ca sa vezi ce, pana cand nu au intrat in detentie patroni din fotbal, moguli media, milionari din Grupul de la Monaco si mai nou doamne cu proprietati prin Dubai, agenda publica nu era deloc incarcata cu conditiile din penitenciare. Televiziunea apropiata Elenei Udrea, B1 TV, citeaza un raport al ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor) potrivit caruia Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei de la Penitenciarul Poarta Alba.

Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric.

In plus Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si a unei biciclete.

Cristi Borcea a avut parte de tratament preferential din partea gardienilor care i-au dat chiar si o cheie pentru a ii facilita accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze. Insa Borcea nu a lucrat, el si-a pentrect timpul destinat muncii vorbind la telefon, iar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a ii asigura reducerea pedepsei.

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de bani primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri pentru a-si putea cumpara tot ce doreste de la magazinul penitenciarului.

Ancheta ANP a relevat faptul ca in celula lui Borcea nu s-au efectuat niciodata controale si ca acesta avea in celula parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu au acces.

sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos