In cadrul relatiilor personale, in cele dintre membrii familiei, adesea, apar mici neintelegeri sau situatii dificile. Urmatoarea abordare te va ajuta sa-ti recapeti echilibrul emotional, la numai cateva minute de la izbucnirea micilor conflicte personale. Foarte multe persoane arata cu degetul in stanga si in dreapta, in schimb tu, vei arata cu degetul catre tine insuti, la propriu.Presopunctura poate face minuni in majoritatea cazurilor.

Iata o lista a celor cinci emotii recomandate de e-dimineata.ro, inclusiv organele lor corespunzatoare si cateva exercitii de presopunctura pe care le poti utiliza in acele momente dificile pentru a te echilibra mental si emotional.

Fiecare dintre aceste puncte de presopunctura sunt bilaterale, adica, aceste meridiane circula pe abele parti ale corpului tau. Astfel pentru ca aceasta tehnica sa fie eficienta este necesar sa fie repetata si pe partea opusa.

Apasati fiecare punct de cinci ori, aproximativ 5 secunde, cu pauza de 2-3 secunde. In anumite cazuri vei putea sa aplici aceasta tehnica separat, iar in altele pe ambele parti in acelasi timp.

Furie

presopunctura 1Organ: Ficat

Element: Lemn

Furia corespunde ficatului si vezicii biliare. Medicina trationala estica sustine ideea potrivit careia calculii biliari sunt “picaturi fosilizate de agresiune”.

Acest punct de presopunctura se afla in partea de sus a talpii piciorului. Apasa acest punct pentru tonifierea ficatului, pentru stimularea vezicii biliare si pentru dizolvarea acestei emotii negative. CITESTE MAI MULT IN PAGINA URMATOARE>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.