Acasă Stirile zilei Stiinta Primul om de stiinta care a descifrat CODUL SECRET din BIBLIE! ...

Primul om de stiinta care a descifrat CODUL SECRET din BIBLIE! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mai multi oameni de stiinta au fost siguri despre Biblie ca ascunde un cod secret care ne-ar permite sa aflam adevarul atat despre trecutul cat si despre viitorul nostru.

Primul om de stiinta preocupat de acest cod biblic a fost Newton, care si-a dedicat intreaga viata descoperirii lui. Newton nu a reusit citirea codul biblic din cauza tehnologiei rudimentare de care dispunea. J.M. Keynes, biograful lui Newton, sustine ca acest cod a fost o obsesie pentru marele savant, iar cand Keynes a vazut documentele lui Newton a avut un soc: cea mai mare parte a lucrarilor lui Newton nu se refereau, asa cum se astepta el, la matematica sau la astronomie, ci la teologie ezoterica!

Acele scrieri dezvaluiau faptul ca marele fizician era incredintat ca in Biblie era ascunsa o profetie a istoriei omenirii. Newton avea certitudinea ca Biblia, pe de o parte si, pe de alta parte, chiar intregul Univers, sunt fiecare o complexa criptograma alcatuita de Dumnezeu, pe care el dorea sa o descifreze.

Cuvinte si fraze ascunse

Cel care sustine ca a reușit este dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israeliana, expert in Teoria grupurilor pe care este fundamentata fizica cuantica. Odata descoperita ”urma” acestui cod, oamenii de stiinta din cele mai prestigioase universitati din lume, au confirmat veridicitatea teoriei lui Rips.

In esenta codul in sine nu a fost facut public niciodata pentru ca exista foarte multe interese obscure care nu doresc ca publicul larg sa-si schimbe percepția asupra religiei si cu atat mai putin sa afle adevarul despre originile omului.

”Va imaginati ce s-ar putea intampla daca omenirea ar ramane fara religie sau fara ideea de Dumnezeu? Dar daca viitorul nostru ar fi precum o carte deschisa?”, a declarat Rips.

In urma studiilor efectuate, asasinatele unor personaje celebre precum John F. Kennedy, Anwar Sadat, sau chiar Yitzhak Rabin, ar fi de fapt anuntate in Biblie. De asemenea, toti marii conducatori ai lumii din timpul celui de-al Doilea Razboi MondialRoosvelt, Churchill, Stalin, Hitler – ar fi mentionati in cod. Pentru a se ajunge la identificarea codului, Rips a folosit un calculator performant.

Rips a eliminat toate spatiile dintre cuvinte si a transformat apoi intreaga Biblie, varianta originala, intr-un sir continuu de litere, cuprinzand 304.805 caractere. Informatiile rezultate sunt obtinute prin selectarea fiecarei a N-a litera, unde N are o valoare precisa si in mod corespunzator aleasa – spre exemplu: 4, 5, 12, 18 etc. Cu ajutorul unui calculator sunt cautate in aceasta matrice, ce este formata de textul biblic adus in forma descrisa, cuvinte si fraze ascunse.

Conform lui Rips, „om pe Luna” apare in cod impreuna cu „nava spatiala” si „Apollo 11”, pana si data la care Neil Armstrong a facut primul pas pe Luna – 20 iulie 1969, s-ar regasi in Biblie, plus cuvintele lui Armstrong: „Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire”! Inca odata foarte multe voci au subliniat faptul ca toate acestea sunt fabulatii.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos