Acasă Stirile zilei Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden, difuzat la TV! Vezi...

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden, difuzat la TV! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primul film despre moartea liderului Al-Qaida, Osama ben Laden a fost difuzat la TV si urmarit de peste 2,7 milioane de persoane, in SUA, potrivit National Geographic, care l-a difuzat cu doua zile inainte de prezidentialele din SUA.

Intr-un comunicat, National Geographic a precizat ca filmul a fost cel mai urmarit program in acest an la acest post si ca s-a plasat pe pozitia a sasea pe lista celor mai bune audiente din istoria sa.

Anuntul, facut luna trecuta, ca filmul „SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden” va fi difuzat pentru prima data de postul de televiziune National Geographic cu doua zile inaintea scrutinului prezidential din 6 noiembrie a ridicat semne de intrebare.

Faptul ca Harvey Weinstein, puternicul producator de la Hollywood si unul dintre cei care strâng fonduri pentru campania lui Barack Obama, este distribuitorul si unul dintre directorii de productie ai acestui thriller de 90 de minute a alimentat publicitatea facuta in jurul filmului.

Regizorul John Stockwell a respins orice suspciune de propaganda in favoarea presedintelui in exercitiu si a negat ca filmul urmareste sa ralieze persoanele indecise cu mai putin de 48 de ore inainte de deschiderea birourilor de vot.

Osama ben Laden a fost ucis la 2 mai 2011 de un comando format din soldati americani de elita, care au ajuns noaptea cu elicopterul la Abbottabad, in Pakistan.

Un alt film despre aceasta operatiune, realizat de Kathryn Bigelow, urmeaza sa ruleze in ianuarie la cinematografe.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos