Zdob și zdub sunt o trupă moldovenească apărută la mijlocul anilor ’90. Oferă show-uri spectaculoase, îmbină hardcore-ul cu folclorul, folosesc elemente jungle, punk, aducând un mix de muzică original.Soundul intens, le-a adus denumirea de etno-rockeri.
Au concertat în 20 de țări europene, au cântat în deschiderea unor formații de renume precum Biohazard, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Red Hot Chilli Peppers.
Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon formează produsul electronic, hip-hop, alternativ numit Linkin Park. Componenții, originari din California au început proiectul muzical în 1996. Au vândut peste 45 de milioane de albume și au câștigat doua premii Grammy.
„Noi considerăm muzica noastră un hibrid a ceea ce am ascultat noi şase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, „Hybrid Theory”, este de fapt numele pe care voiam să-l purtăm ca trupă şi este rezultatul a şase moduri de a înţelege muzica şi a şase personalităţi artistice distincte”, afirmă chitaristul Brad Delson.
Sorina Burlacu, directorul general Events, anunță că „Linkin Park cântă pentru prima dată nu doar în România, ci şi în zona Balcanilor, ceea ne face să credem că vom avea şi numeroşi spectatori din ţările vecine”.
Trupa a decis să pornească pe un drum diferit decât al celorlalte trupe care încă experimentează cu diverse genuri, revenind la soundul inițial. Membrii lucrează la un nou album ce va fi lansat in vara anului curent.
Solistul trupei, Chester Bennington dă câteva detalii despre noul album :”Am încorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar şi câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal”.
Chester ne mai dezvăluie că textele melodiilor tratează chestiuni mai personale.”Am scris mult despre relaţii”, a explicat el. „Nu suntem o trupă politică, ci avem o puternică orientare socială”, adaugă acesta.
Prețurile la biletele pentru concert variază de la 130 de lei (Gazon B) până la 360 (Tribună VIP). Se găsesc și la prețul mediu de 270 de lei la Golden Ring. Acestea pot fi cumpărate online, www.eventim.ro sau în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.