Jurnalistul Dragos Patraru si-a aplecat atentia in cadrul emisiunii Starea Natiei asupra deranjului din Sectorul 6 si a minciunilor cu care vin candidatii privind curatenia in Sector dupa ani de zile in care au fost parlamentari in Parlamentul Romaniei si nu au facut nimic in acest sens.

Prezenti in Sectorul 6 in Prelungirea Ghencea, Razvan Mironescu si Catalin Predoiu fac obiectul unui pamflet al lui Dragos Patraru, asta dupa ce Razvan Mironescu a mai fost taxat odata de locuitori pentru ca s-a dus sa-si faca campanie pe seama protestului organizat impotriva politicienilor care nu au facut nimic pentru pasajul din prelungirea Ghencea spre Domnesti.

razvan mironescu mita electorala starea natiei

“Uite Predoiu a inceput sa se miste mai cu talent, umbla pe strazi si se filmeaza cu diverse proiecte si promisiuni pe care nici el nu le mai crede si pe care nici echipa de campanie nu le-a inteles foarte clar asa ca baietii au bagat subtitrare. <<In mandatul nostru vom circula in Prelungirea Ghencea la patru benzi iar pietonii vor avea trotuare.>> Si asta pare un pic sssssssssit, nu? Sau vrea sa vorbeasca si el ca sefu`. Tare mi-e ca daca o sa iasa Predoiu primar o sa schimbe numele capitalei, o sa-i spuna: Bucuresssssssti. Dar obsesia cu gunoaiele din Bucuresti ati remarcat-o. Gunoaie produse tot de alegatori pana la urma, si care e posibil sa voteze tot niste gunoaie.”, afirma Dragos Patraru.

Nici reprezentantul PSD, Gabriel Mutu nu a scapat de ironiile lui Dragos Patraru care pune candidature lui Mutu ca si o Misiune imposibila. ”Mama Mutule ia mai puneti masca aia pe fata. Asa frate, iti sta bine. Sau vrei sat ti-o pui cand iesi primar sa dai iama in buget. Baiat destept… profita si de confuzia asta cu Mutu ca ce zic oamenii: mama, vine Iohannis la Sectorul 6. AAAAAAA, chiar, da Mutu nu s-a retras frate?”, conchide Dragos Patraru.

gabriel mutu promisiuni imposibile

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.