La finalul audierii in comisia parlamentara de ancheta, primarul comunei Nana, Gheorghe Dobreca a declarat ca i-ar face placere sa o cunoasca pe Ioana Basescu, dar nu a trecut prin sat. “Probabil are alta treaba. Cand o veni la culesul graului, poate fac cunoatinta cu ea”, a comentat primarul comunei Nana.

El a declarat ca nu a fost contactat niciodata de consilierul prezidential Adrian Radulescu si ca nu l-a interesat nici terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca era proprietate privata.

Gheorghe Dobre a declarat ca a prezentat comisiei documentele cerute, urmand sa aduca si alte acte, care sa ateste toate suprafetele de pe raza comunei Nana si care se refera la punerea in posesie, la constituire si la reconstituire.

Potrivit primarului comunei Nana, tranzacţtile cu terenuri nu se fac in primarie, ci la notariat si la judecatorie. „De la Primarie se solicita un certificat fiscal, dar primaria, alt document cu privire la aceste tranzactii, nu face”, a mai spus Dobre.

El a tinut sa mai arate ca a aflat de tranzactia cu teren a familiei presedintelui Traian Basescu cand au fost aduse documentele de la Registrul Agricol, pentru inscriere.

Primarul comunei Nana a afirmat ca nu au existat niciodata terenuri in administrarea Institutului de la Fundulea.

Despre reconstituirea dreptului de proprietate, primarul comunei Nana a spus ca toate procedurile de repunere in posesie s-au desfasurat corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.