Acasă Politic Primar PSD din Giurgiu, în stare gravă după ce ar fi fost...

Primar PSD din Giurgiu, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de un lider PDL

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul PSD din comuna Iepureşti (Giurgiu) a fost transportat, joi, în stare gravă la spital, susţinând că a fost lovit crunt, inclusiv dat cu capul de pereţi, de către preşedintele PDL Giurgiu, contracandidatul său la alegerile locale, şi de fratele acestuia, incidentul având loc în primărie.

Primarul din Iepureşti, Gheorghe Păunescu, a spus că doi bărbaţi, care sunt fraţi, au intrat în sediul primăriei şi l-au lovit.

„Au intrat peste mine în primărie în timp ce acolo erau mai multe persoane care veniseră să îşi scoată buletin. Asta s-a întâmplat. Am fost bătut de Ceauşu Costin şi Costin Cezar, fratele lui. Ei au intrat peste mine în primărie”, a declarat Gheorghe Păunescu.

Colegii de partid ai primarului spun că acesta ar fi fost lovit cu un box în faţă şi dat cu capul de pereţi de către agresori, după care bărbaţii au părăsit sediul primăriei.

La rândul lor, agresorii susţin că acuzaţiile sunt „minciuni” şi că primarul a chemat, joi, persoane din afara comunei pentru a le întocmi acte de identitate, pentru ca acestea să voteze la Iepureşti la alegerile locale, deşi nu au domiciliul în localitate.

„Primarul de la Iepureşti a adus 200 de ţigani de la Bucureşti ca să le facă viză de flotant. Nu a sărit nimeni cu niciun box, nu e rănit şi nu are nimic. El aduce interlopi ca şi acum patru ani. Nu l-am lovit şi nu am văzut pe nimeni să-l fi lovit. Să facă plângere penală, suntem obişnuiţi, aici, la Iepureşti. Azi (n.r. – joi) a ieşit scandal, a fost îmbulzeală acolo ca să-i ceară socoteală de ce a adus oameni de la Bucureşti ca să le facă vize să voteze. Eu am sunat la 112, lumea este foarte revoltată, le face vize de flotant, de reşedinţă ca să voteze fals şi să influenţeze votul”, a declarat Costin Ceauşu, preşedintele PDL Giurgiu.

În urma incidentului, primarul a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Giurgiu, el având traumatisme cranio-faciale. Primarul urmează să fie transportat cu o ambulanţă la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii, care au început o anchetă în acest caz, afirmă că, în cursul zilei, la Primăria Iepureşti a avut loc o acţiune pentru evidenţa persoanei, fiind chemate mai mulţi oameni pentru a-şi face buletin.

„S-a început o anchetă în acest caz, sub acuzaţia de ultraj. A fost identificată o persoană, C. Ion, care este audiată în acest moment. Am înţeles că a fost un conflict spontan la activitatea de eliberare a noilor cărţi de identitate.

Se pare că la Iepureşti au mai avut loc altercaţii, se fac cercetări în continuare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, subcomisar Cristinel Sută.