Jurnalistul George Roncea a avut prima reactie la desemnarea lui Sorin Grindeanu ca premier asa ca a transmis si primele ganduri legate de cum va arata noul cabinet al primului ministru. Iata postarea lui George Roncea care a facut deliciul jurnalistilor amatori de picanterii politice.

”Roxana Stefania Dinu, dansatoare profesionista, a aterizat la cabinetul parlamentar al lui Grindeanu, imediat dupa ce PSD-istul a ajuns ministru pentru Societatea Informationala.
In februarie 2015, proaspat numit sef peste serviciile de comunicatii din Romania, pe Sorin Grindeanu nu l-au mai satisfacut cei patru consilieri pe care ii avea la biroul parlamentar si si-a mai tras unul.
La doar 24 de ani, Roxana Stefania Dinu, fara studii politice sau de comunicare a reusit sa il dea pe spate pe proaspatul ministru, cu alte… calitati. De profesie balerina, ajunsa peste noapte consilier parlamentar, Roxana a avut nevoie de un ragaz de gandire pentru a spune ce fel de activitati presteaza pentru Grindeanu.
„Eu ma ocup de declaratii politice, studii documentare, pregatesc materiale, propuneri legislative”, a spus Roxana Dinu, dupa o pauza de cateva secunde”.
Fata este exterm de talentata, a participat la cea mai mare competitie mondiala a tinerelor talente de balerini, intitulata „Youth American Grand Prix”, la New York, in 2009, pe vremea cand era eleva.
Consiliera de acum a lui Grindeanu este fara indoiala superba, cu asa personal in jur va fi o placere sa vii in audienta la noul premier – e clar un suflu proaspat, nou, bate peste lugurbul Palat Victoria, vagauna pe vremuri a unor aventuri homosexuale sinistre (adica de stanga) ce includeau personje ca Bejenariu, omu de sub masa al lui Nastase, Mihalache, omu de casa al lui Iohhanis, Ponta, Sova, Negoita, Baniciou – destrabalati concupiscenti, vorba unui coleg din Moldova, care-i compara cu cuplul Dodon – Plahotniuc – ce l-au scarbit atat de tare pe ”parintele Constitutiei”, Iorgovan, incat acesta a facut scandal si dupa aia cancer galopant si a crapat galopant 🙂
.
Ministrul Grindeanu si-a tras dansatoare la biroul parlamentar

Sursa postarii lui George Roncea este specialarad.ro