Acasă Politic Prima DEMISIE in PSD, dupa INFRANGEREA suferita de PONTA!

Prima DEMISIE in PSD, dupa INFRANGEREA suferita de PONTA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa infrangerea usturatoare a ciumei rosii, incep sa demisioneze cei mai mari capi ai partidului. Presedintele executiv al PSD Maramures, Calin Matei, a demisionat din functie din pricina pierderii alegerilor in judet.

„Am demisionat din functia de presedinte executiv al PSD Maramures pentru ca asa am considerat eu ca este normal, atata timp cat ai pierdut alegerile la nivel de judet la modul la care a fost. Ca om cu responsabilitate politica in filiala judeteana a PSD Maramures, consider ca este normal sa imi dau demisia”, a declarat Calin Matei.

Intrebat daca putea face mai mult si se putea obtine un numar mai mare de voturi pentru Victor Ponta, Calin Matei a afirmat ca nimeni nu anticipa o asemenea infrangere.

„Poti sa gasesti cauze multiple, dar un lucru e cert, oricine candida castiga, aici nu s-a votat pentru individul Klaus Iohannis. Oricine candida in locul lui cred ca ar fi castigat”, a afirmat Matei.

Acesta ocupa functia de presedinte executiv al PSD Maramures din anul 2012.

Klaus Iohannis a obtinut la alegerile de duminica, in judetul Maramures, 60,27%, in timp ce Victor Ponta a primit 39,72% din sufragii.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos