Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii DNA!

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii DNA, pe numele sau existand mandat de aducere.

Pe numele lui Nicusor Constantinescu a fost emis un mandat de aducere, astfel ca acesta a fost ridicat, miercuri, in jurul orei 13.30, din fata sediului Consiliului Judetean, el incercand sa li se opuna anchetatorilor.

La ora transmiterii acestei stiri, Constantinescu este audiat la DNA, unde a ajuns intre timp si avocatul sau, in conditiile in care seful CJ ar fi refuzat sa dea declaratii in fata anchetatorilor.

Click pe aceeasi tema:  Hrebenciuc a ajuns la DNA in scandalul CNA

Conform unor surse judiciare, Nicusor Constantinescu ar fi vizat intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe persoane suspectate de plati nelegale din bugetul public.

Aceleasi surse afirma ca pana la acest moment Constantinescu nu ar avea o calitate procesuala in acest dosar, dar ca era necesara audierea lui la DNA- Serviciului Teritorial Constanta.

Nicusor Constantinescu se afla la cel de-al treilea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, castigand alegerile din iunie 2012 cu peste 60 la suta din voturi.

Click pe aceeasi tema:  Daniel Morar: Cand presedintele si premierul iti spun ca impiedici numirile in Ministerul Public, trebuie sa pleci!

Sursa: mediafax.ro

spre