Acasă Stirile zilei Stiinta PREOTII EXORCISTI avertizeaza OMENIREA! Craciunul ar putea aduce FORTELE DEMONICE pe PAMANT!

PREOTII EXORCISTI avertizeaza OMENIREA! Craciunul ar putea aduce FORTELE DEMONICE pe PAMANT!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preotii exorcisti si expertii in paranormal avertizeaza omenirea sa nu mai cumpere placa Ouija (sau Placa Spiritelor) pentru ca ar putea aduce fortele demonice pe Pamant in perioada Craciunului.

Avertismentul vine dupa ce o versiune moderna a „Placii Spiritelor” a fost anuntata ca fiind unul dintre cele mai cautate cadouri de Craciun.

Aceasta cerere crescuta vine in urma lansarii, luna trecuta, a filmului de groaza „Ouija”.

Un preot catolic din Dublin a avertizat ca joaca in necunostinta de cauza cu aceste placi Ouija poate avea consecinte ingrozitoare.

„Este foarte usor sa deschizi poarta spiritelor demonice, dar este foarte greu sa scapi de ele. Oamenii, in special cei tineri, adolescentii, care sunt mai deschisi experimentelor de acest fel, pot fi foarte naivi crezand ca vor contacta doar spiritele celor dragi trecuti in nefiinta. Este ca si cum ai pleca in Africa cu gandul ca esti imun la Ebola”, a declarat preotul exorcist.

Placa Ouija (sau Placa Spiritelor) este o placa plana marcata cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele „DA”, „NU”, „salut” (ocazional) si „la revedere”, impreuna cu diverse simboluri si elemente grafice. Acesta placa foloseste o planseta (o piesa mica din lemn in forma de inima) sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui asa-zis spirit pe placa in timpul unei sedinte de spiritism.

Participantii pun degetele pe planseta si aceasta este miscata deasupra placii pentru a se crea cuvinte ca si cum ar fi un mesaj din partea unui spirit. Termenul „Ouija” este folosit generic pentru a se referi la orice tip de placa vorbitoare.

Primele referiri la metode de scriere automatica provin din China anilor 1100, in timpul dinastiei Song. Metoda era cunoscuta ca fuji, „planseta de scris”, conform Wikipedia.

La sfarsitul secolului al XIX-lea, plansetele au fost vandute la scara larga ca o noutate. Oamenii de afaceri Elijah Bond si Charles Kennard au avut ideea brevetarii unei plansete vanduta ca o placa pe care era imprimat alfabetul. Patentul a fost inregistrat la 28 mai 1890 la Oficiul de protectie al brevetelor si, astfel, a fost inventata prima placa Ouija. Data aparitiei brevetului a fost 10 februarie 1891 si a fost catalogata ca US Patent 446054. Bond era avocat si inventator, el inventand si alte obiecte in plus fata de acest dispozitiv.

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos