Tragedia din Clubul Colective a lasat in urma urme adanci de tristeste in randul multor familii din Romania. Printre cele 30 de persoane care si-au pierdut vietile in clubul Colectiv este si Nicoleta Baldovin, o tanara in varsta de 25 de ani, absolventa a doua facultati.

Originara din Teleorman tanara era angajata a Institutului National al Patrimoniului, militanta pentru drepturile femeilor, voluntar la FILIA, o organizatie non-guvernamentala care lupta impotriva inegalitatilor.

Un om de o mare frumusete sufleteasca, un copil bun, o tanara care avea toata viata inainte pentru a-si indeplini visele si aspiratiile, o luptatoare impotriva nedreptatilor, scrie Adevarul.

Tanara, aflata printre spectatorii de la concertul trupei Goodbye to Gravity, nu s-a numarat printre cei ”tari”, care au reusit sa iasa teferi pe usa supravietuitorilor. A lasat in urma o familie pentru care cuvantul ”durere” este prea mic pentru a descrie drama prin care trece, zeci de prieteni indurerati si multa revolta impotriva ilegalitatilor din spatele tragediei.

„Intr-o secunda/Viata se schimba/Si te trezesti ca/ Planul e altul acum” – Ramai cu bine, Nicoleta”,este doar unul dintre mesajele din mediul virtual, postat in memoria tinerei de 25 de ani.

Trupul neinsufletit al tinerei din Dobrotesti va fi adus acasa, in comuna natala, pentru slujba de inmormantare. Potrivit primarului din Dobrotesti, inmormantarea va avea loc in cimitirul din localitate, saptamana viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.