Acasă Stirile zilei Stiinta Povestea misterioara a copilului inviat din morti dupa 17 ani! VIDEO

Povestea misterioara a copilului inviat din morti dupa 17 ani! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daniel Bucovineanu este mort in sistemul autoritatilor, dar culmea, el traieste in Spania unde a fugit de acasa atunci cand era copil.

Dupa 17 ani, el ne-a cerut ajutorul pentru a-si gasi parintii. Urmariti, in exclusivitate, un nou caz rezolvat de echipa Stirilor TVR. O poveste cutremuratoare a copilului inviat din morti pentru familia lui.

La 7 ani, Cristian a fugit de acasa. A luat un tramvai si a ajuns in Gara Basarab din Bucuresti. Apoi, s-a urcat intr-un tren si a coborat in prima statie din noua lui viata.

Intr-un sat sarac din capatul tarii, familia Bucovineanu vorbeste despre copilul disparut ca si cand el ar fi pentru totdeauna pierdut.

Pana si politia l-a considerat mort pe copilul disparut. Insa o farama de noroc tot a avut. Dupa 17 ani de cand a fugit de acasa, Cristian ne-a cerut ajutorul pentru a-si gasi familia. Iar noi am dus fotografiile lui parintilor, ca sa vedem daca ei il recunosc.

Parintii vor sti sigur ca el este copilul lor, dupa ce vor fi comparate profilele genetice. Si ei, dar si Cristian, aflat acum in Spania, au dat probe pentru testul ADN. Iar rezultatul va fi gata in cateva zile. Pana atunci, familia ii transmite, prin intermediul nostru, o rugaminte.

Povestea aceasta de viata, incredibila, dar adevarata, ne arata ca miracolele exista. Trebuie doar sa ai speranta si sa crezi ca adevarul va iesi la lumina.

Sursa: tvr1.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos