Acasă Stirile zilei Povestea cutremuratoare a unui pusti din Romania! L-au luat de acasa cu...

Povestea cutremuratoare a unui pusti din Romania! L-au luat de acasa cu promisiunea a 300 de lei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un barbat din Galati a decis sa faca o fapta buna, asa ca a luat cu el in masina un pusti pe care l-a vazut zgribulit la marginea drumului.

„Joi in jurul pranzului in drumul meu catre Braila , la semaforul de la Aushan am vazut un baiat zgribulit ce facea cu mana masinilor ce mergeau spre Braila . Mentionez ca era foarte frig ,batea vantul si mi sa facut mila de el si am oprit . Dupa ce s a dezghetat mi-a marturisit ca il ustura foarte tare si am observat ca avea degetele aproape degerate. In urma discutiilor cu el am aflat ca era plecat de la o ferma din judetul Tulcea unde a muncit la sere si la oi , loc in care a ajuns adus de propietarii fermei ce l-au luat de acasa cu promisiunea a 300ron lunar. Baiatul era de 2 zile plecat fara bani si tot de 2 zile era nemancat . Era in pragul lesinului . Tot de la el am aflat ca parintii lui l-au parasit acum 2 ani si el a ramas singurul sprijin pt cele doua surori gemene in varsta de 10 ani ramase acasa si bunica acestuia ce are pareza.

Nu era ingrijorat de degeraturile lui ,ci mai mult de faptul ca va ajunge acasa fara o bucata de paine pt surori si bunica . Povestea lui desi pare ireala am crezut-o. Avea hainele carpite si mirosea puternic a oaie. L-am ajutat cu ce am putut si am hotarat sa ii fac publica povestea (cu acordul lui) in speranta ca oameni cu inima vor incerca sa il ajute cu hainute sau mancare si pe surorile acestuia in varsta de 10 ani ce merg la scoala ! Va fac si voua cunostinta cu el asa cum m-am priceput eu mai bine ! P.S si o distribuire poate ajuta . Multumesc!”, a scris tanarul pe Facebook.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos